Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam jak tam? :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tam jak tam? :wink4:

spoko maroko - powoli bo sie roz.... erdoli

a u ciebie ?

Opublikowano

:hi::naughty:

ooo jest i Wojtek :hi:

Opublikowano

UWAGA !

Jutro tj. poniedziałek ok 20:00 bede ze swoją ekipą w kinepolis na kartach, chętnych będących w pobliżu zaprasza do polatania jakby co

Opublikowano

ooo cześć Fany :hi:

a mi się spać nie chce :gwizdanie:

:hi:

mi też nie - jeszcze mam 2 godz internetu do wykorzystania na dzisiaj więc teraz dopiero się zacznie

:naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 00:20_________________________________________________

UWAGA !

Jutro tj. poniedziałek ok 20:00 bede ze swoją ekipą w kinepolis na kartach, chętnych będących w pobliżu zaprasza do polatania jakby co

ale co jeździcie ?

Opublikowano

chcemy se z ziomalami mini GP zrobić

dawno nie latałem i poczułem niedosyt, więc jutro podjedziemy tam

Opublikowano

a u ciebie ?

a też spoko, męczę się z kablówką, bo coś mi śnieży TV, jak docisnę, albo nawet złapie za kabel :decayed: to jest obraz malina... macie pomysła co z tym fantem zrobić? :mysli:

:hi::naughty:

ooo jest i Wojtek :hi:

yo :hi:

Opublikowano

a u ciebie ?

a też spoko, męczę się z kablówką, bo coś mi śnieży TV, jak docisnę, albo nawet złapie za kabel :decayed: to jest obraz malina... macie pomysła co z tym fantem zrobić? :mysli:

podłóż jakąś łyżeczkę pod kabel albo inny gadżet :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 00:40_________________________________________________na dziś starczy a jutro zacisnąC końcówe nową i będzie gitara

Opublikowano

podłóż jakąś łyżeczkę pod kabel albo inny gadżet :gwizdanie:

tylko, że to jest gdzieś 25 cm nad szafką, nie mam takich łych :decayed: muszę coś wykombinować, bo mnie to wku... denerwuje :cool1:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 00:44_________________________________________________łyżka się nie chciała trzymać za bardzo, ale opitoliłem spinacz dookoła wtyczki i na razie śmiga :kox:

lecę spać, narty :hi:

Opublikowano

cześć :hi:

widzę że pierwszy dzisiaj witam :evil:

Opublikowano

czesc wszystkim :hi:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 10:40_________________________________________________

cześć :hi:

widzę że pierwszy dzisiaj witam :evil:

ja bylem pierwszy tylko mowie co sie bede odzywal ja Ciebie nie ma :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 10:42_________________________________________________Adam gdzies ty sie podzial :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________Tomek a ty co tak cichutko siedzisz? :tongue4:

Opublikowano

czytam 2 dni mnie nie było , nadrabiam zaległości :cool1:

Opublikowano
Opublikowano

za duzej tej lektury to nie masz :tongue4:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:22_________________________________________________

czesc Wojtek

Opublikowano

za duzej tej lektury to nie masz :tongue4:

ale są inne działy w których coś tam się dzieje :cool1:
Opublikowano

ja wlasnie namierzam tapicere ze skory nawet ladna w takim kolorku jak moja tapicera tylko musze dogadac sie z gosciem czy moze ja przeslac bo ma w opisie ze nalezy odebrac osobiscie

http://www.allegro.pl/item852889457_audi_a4_1994_2001_b5_skora_skorzana_tapicerka.html[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:28_________________________________________________z fotek wynika ze nie jest zajechana wiec sadze ze cena nie jest wygorowana[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:29_________________________________________________juz kupilem :naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:47_________________________________________________jade zaplacic bede pozniej

Opublikowano

Ive wczoraj widziałem Cię online :mysli:

Opublikowano
:hi: jakoś udało mi się dojechać, miałem jednego drifta na prostej drodze ok 80 km/h :wallbash: potem jedno auto widziałem po dachowaniu a drugie w rowie, ślisko było jak cholera
Opublikowano

Siemka Pawcio