Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to też poczyniłem ale nie będe na mieście co chwile aku odpinał

któreś drzwi nie domknięte?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć wszystkim :hi:

Opublikowano

to też poczyniłem ale nie będe na mieście co chwile aku odpinał

któreś drzwi nie domknięte?

No nie wiem sam poszłem otworzyłem wszystkie drzwi zamknołem i nie miga mi... :kox: ale i tak pojade do elektryka po świętach sporawdzić mam w okolicy pewnego sprawdzonego który badał moje poprzednie audi wiele razy to sprawdzi dzieki wielkie za pomoc...[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 11:59_________________________________________________eh jednak nadal problem występuje ..... nawet po domknięciu wszystkich drzwi.... :confused4:

Opublikowano
:hi: Dzieńdobry :hi::decayed: i miłego dnia :rolleyes:
Opublikowano

Dopisany: 25 Grudzień 2009, 11:59[/size]_________________________________________________eh jednak nadal problem występuje ..... nawet po domknięciu wszystkich drzwi.... :confused4:

Nie domknięty bagażnik lub maska? :naughty: :naughty:

Opublikowano

piszesz serio czy tylko tak sobie... ? bo nie będe trzaskał ciągle drzwiami czy też bagażnikiem a chciałbym naprawde wiedzieć co to jest bo teraz auta nie mogę zamknąc bo ciągle zaczyna mrugać...

Opublikowano

zgaduje...

Opublikowano

ok ale i tak dzieki wsadze psa na noc do auta :kox:

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego na święta i duuuużo zdrowia :) dla wszystkich

Dzięki za życzenia które, otrzymałem smskiem :)

Pozdrowionka

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 09:01_________________________________________________wszyscy jeszcze w wyrkach :mysli:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 09:12_________________________________________________wstawac szkoda dnia :naughty:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 09:13_________________________________________________je tu kto :shocked:
Opublikowano
:hi: mi się udało wstać :decayed: najlepsze jest to, że zjadłem przed chwilą śniadanie, a na 13 idę na obiad... :polew:
Opublikowano
:hi::polew: Witam wszystkich tak właśnie sobie wstalem i pomyslałem, ze trzeba zaglądnąć do neta :polew: :polew: :polew: Ale mnie dzisaj jeb.... A przypomnialo mi się słuchajcie mam pytanko ile osób z poznania rusza na ten ogólnopolski spocik w bukowiny, kurcze bo ja nie zagladałem troche do neta a tak sobie myslałem zeby pojechac a tu miejc nie ma wolnych :( :gwizdanie: :kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano
:bry: wszystkim śpiochom
Opublikowano

siemanko wszystkim :hi:

Opublikowano

co się z Tobą działo że tyle czasu Ciebie nie było....... :naughty:
Opublikowano

byłem w rozjazdach :gwizdanie:

Opublikowano

uf, ale roboty :)

Opublikowano

byłem w rozjazdach :gwizdanie:

hmmm :mysli: :>
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi::siema:

:hi::polew: Witam wszystkich tak właśnie sobie wstalem i pomyslałem, ze trzeba zaglądnąć do neta :polew: :polew: :polew: Ale mnie dzisaj jeb.... A przypomnialo mi się słuchajcie mam pytanko ile osób z poznania rusza na ten ogólnopolski spocik w bukowiny, kurcze bo ja nie zagladałem troche do neta a tak sobie myslałem zeby pojechac a tu miejc nie ma wolnych :( :gwizdanie: :kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

1.

Pozwolę sobie kolegę poprawić, spoty, to spotkania jednodniowe, trwające przeważnie parę godzin, natomiast to co będzie w Bukowinie to Zlot Ogólnopolski, czyli kilkudniowy zjazd miłośników A4.

2.

Co do pytania to naliczyłam 9 osób z forum + osoby towarzyszące. Jeśli chodzi o brak miejsc to możesz się zapisać na listę rezerwową, jak się parę osób rozmyśli to i Ty pojedziesz :cool1:

Ps. Sorry że się czepiam szczegółów ale ten typ tak ma :wink4: :gwizdanie: