nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 za bardzo murzajski eee tam nie znasz sie ch**owe ta odpowiedz mnie akurat nie dziwi Piechol nie przejmuj się wszyscy wielcy zaczynali od ZERA :polew: ponoc nie wazne jak kto zaczyna ale wazne jak konczy... :polew: :polew:
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 chyba zaraz strzele a nic nie strzelaj
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 za bardzo murzajski nooo coś w tym jest
Iverson Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 młody jest wyrobi się, trochę do szwabów na ogórki , do Holandii na borówki i ziele maryny , na Ukrainę nere wyślę i już trochę hajsu bydzie
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 młody jest wyrobi się, trochę do szwabów na ogórki , do Holandii na borówki i ziele maryny , na Ukrainę nere wyślę i już trochę hajsu bydzie znaczy Piechol ? ciężko będzie
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wojtek uciekl wiec nie ma sie jak bronic... proponuje ponabijac sie z siniaka podobno w kazdym regionie jest jakis fiolet z ktorego sie jaja robi
Iverson Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jest piechol , siniaki buraki :polew:
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wojtek uciekl wiec nie ma sie jak bronic... proponuje ponabijac sie z siniaka podobno w kazdym regionie jest jakis fiolet z ktorego sie jaja robi nie no w całej polsce polewa z Mirona idzie że oszczędza na płynie do sprysków
Iverson Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja to nie mogłem z tego jak mi Trzeniek przesłał
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jest piechol , siniaki buraki :polew: Tomek paluszek nasrał w garnuszek , dolał wody i krzyczy lody lody :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 11:13_________________________________________________ ja to nie mogłem z tego jak mi Trzeniek przesłał zapodaj [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 11:13_________________________________________________ :polew: :polew:
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: oooooooooooo kurrrrwwwwa no nie mogę ze śmiechu :polew: :polew: nie widziałem tego :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wojtek uciekl wiec nie ma sie jak bronic... proponuje ponabijac sie z siniaka podobno w kazdym regionie jest jakis fiolet z ktorego sie jaja robi nie no w całej polsce polewa z Mirona idzie że oszczędza na płynie do sprysków kto oszczedza ten ma na gorzole
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wojtek uciekl wiec nie ma sie jak bronic... proponuje ponabijac sie z siniaka podobno w kazdym regionie jest jakis fiolet z ktorego sie jaja robi nie no w całej polsce polewa z Mirona idzie że oszczędza na płynie do sprysków kto oszczedza ten ma na gorzole tylko nie mów mi że chlipiesz płyn do spryskiwaczy :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: oooooooooooo kurrrrwwwwa no nie mogę ze śmiechu :polew: :polew: nie widziałem tego :polew: :polew: serio? bylo w watku gdzie lali z mirona i Hugo mu zmienil nick na mireczka78
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: oooooooooooo kurrrrwwwwa no nie mogę ze śmiechu :polew: :polew: nie widziałem tego :polew: :polew: serio? bylo w watku gdzie lali z mirona i Hugo mu zmienil nick na mireczka78 powaga ... widziałem zmieniony nick ale fotki nie
Iverson Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no było , akurat wieczorem nie siedziałem na necie i tego nie widziałem a wątek usunęli :polew: , podobno było ostroooo :polew:
Rekomendowane odpowiedzi