Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 mykam już spać... dobrej nocy wszystkim życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 mykam już spać... dobrej nocy wszystkim życzę do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 dobry dzięki za spota ziomy, dzięki za kawke Madas. tak tak wiem - pewno myślicie czemu tak długo -odp. -zaspy były.... a poza tym zabawiłem u kuzynki w kostrzynie troche narta i sie 3 majta VITO te ćwiczenia to dobry pomysł - ja jestem na TAK jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 no późno wróciłeś ciekawe gdzie balowałeś [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 00:16_________________________________________________to i ja spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe zdjecia fajne a moja a4 wygląda jak by nigdy myjki nie widziała :gwizdanie: wkońcu zima... hehhe na wiosne sie umyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 właśnie dotarłem do domku dzięki za spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 czas spać ... nstępnym razem umyje auto bo siara na maxa Madas wiem dlaczego wstawiłeś mojej zdjećie bo czorna na maksa hehe ok dobranoc panie i panowie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 VITO te ćwiczenia to dobry pomysł - ja jestem na TAK jakby co ja też się pisze jakby co Madas foty nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Widze ze nowi ludzie na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 dzien dobry. ciesze sie ze spot sie udal. niestety wybylem z Pozka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 cześć i czołem właśnie dotarłem do domku dzięki za spocik coś ładnie zabalowałeś po drodze z Wickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Widze ze nowi ludzie na spotach nowi przybywaja a starzy nie :mysli: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Widze ze nowi ludzie na spotach nowi przybywaja a starzy nie :mysli: :mysli: a no właśnie .... wielka szkoda i żal ... ale co zrobić .... takie życie [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 10:09_________________________________________________ Widze ze nowi ludzie na spotach liczymy za 3 tygodnie na Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Adamie co tam miałem byc ale cóż nie wypaliło ale dotre na następny napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Adamie co tam miałem byc ale cóż nie wypaliło ale dotre na następny napewno jak będziesz gdzieś w Poznaniu to wpadnij ze Zbyszkiem na kawę ..... pozdrów go i swoją rodzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ****** - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu!... - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu : - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowinę - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak! ******** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 :polew: :polew: dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 eloł Co sie dzieje z rako... codziennie był a teraz go nie ma - na spot też nie dotarł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi