Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tu taki ruch dzisiaj :gicior:

:naughty: :naughty: Poznań wraca do normy powoli :good: :good: :good:

Hehe jedna PSZ też się znalazła :naughty: jak wy tą rejestracje w poznaniu lubicie wiem :kox:

ja mam PZ ...... a co PSZ nie jest lubiana czy co .... bo przyjezdny :)

ostatnio przejezdzalem to na CB tekst....znowu jakis cep na PSZ :D:kox:

Trza było mu odwalić !!! NIe umiesz ???? :shocked: :shocked:

Tylko że o mnie raczej nie chodziło bo za mocno nie było go slychac a PSZ-ka jedna w poznaniu to raczej nie jezdzi :):naughty:

Ach te kobiety.... :kox:

:good:

No właśnie !! Bo gdyby jedna jeździła to szybko by Cie znalazł i wpierdal !!! :baseball:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To na spocik założe lepiej ,,no name'' :polew: żeby mi sie nie dostało :D

nie boj ...słyszysz że najbardziej cenieni inaczej są z PZ :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:57_________________________________________________

Te cwaniak !!! Ty masz te PZ ???

ja na szczęście mam PO :tongue4::kox: i zapierdalam po mieście i muszę się użerać z PZetami i PMIkami i PSZtami szczególnie z tymi zamulającymi na lewym pasie

:polew: :polew: :polew: często lepiej śmigają jak Wy na PO :tongue4:

Opublikowano

nie boj ...słyszysz że najbardziej cenieni inaczej są z PZ :decayed:

dokładnie... złe opinie o nich krążą :)

ja na szczęście mam PO :tongue4::kox: i zapierdalam po mieście i muszę się użerać z PZetami i PMIkami i PSZtami szczególnie z tymi zamulającymi na lewym pasie

to the best to była ironia :cool1:

dobrze, że nie PGS-y :decayed:

Opublikowano

ale temacik sie nakręcił z tymi tablicami :kox:

Opublikowano

nie ma reguły jakie rejestracje .... zależy od człowieka jak śmiga .... najlepsi kierowcy w WLKP niestety Nikuś maja PZ :gwizdanie:

Opublikowano

nie boj ...słyszysz że najbardziej cenieni inaczej są z PZ :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:57_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: często lepiej śmigają jak Wy na PO :tongue4:

chyba ze w Libanie :tongue4: w prawdziwym mieście i nasilonym ruchu gdzie trzeba szybkiej reakcji i zdecydowania wychodzi jakie z nich pipy :tongue4::polew:

Opublikowano

nie ma reguły jakie rejestracje .... zależy od człowieka jak śmiga .... najlepsi kierowcy w WLKP niestety Nikuś maja PZ :gwizdanie:

i tak skromność

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

buahahahahaha bo się zeszczam :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:00_________________________________________________

dobrze, że nie PGS-y :decayed:

tych jest stosunkowo mało :wink4:

Opublikowano

A ja jak ostatnio bylem we Wrocku to słyszałem ze najlepiej w Poznaniu śmigają Ci co nie maja P z przodu :naughty::polew:

Opublikowano

buahahahahaha bo się zeszczam :polew: :polew: :polew: :polew:

to pieluchę od Julki Ci podrzucę ...już nie używa :naughty::tongue4:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 22:01_________________________________________________

A ja jak ostatnio bylem we Wrocku to słyszałem ze najlepiej w Poznaniu śmigają Ci co nie maja P z przodu :naughty::polew:

oooo i tu się zgodzę :evil:
Opublikowano

no wiesz... oni maja DW - dom wariatów :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehehe :polew: :polew: śmiechowo się zrobiło :good:

Opublikowano

Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

ja i tak uważam że nie ma znaczenia jaka rejestracja .... zależy jaki kierownik :cool1:

Opublikowano

no wiesz... oni maja DW - dom wariatów :polew: :polew: :polew: :polew:

albo dam wyprzedzić :)

Opublikowano

Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :wink4: :gwizdanie:

ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn .....

Opublikowano

hehehe :polew: :polew: śmiechowo się zrobiło :good:

Śmiechowo to ty chyba jeszcze nie widziałeś :>
Opublikowano

a tak szczerze to nie ma znaczenia jakie tablice... jak jedzie taki jeden z drugim jak pi.zda to najchętniej bym z paintballa zajebał mu całą szybę żeby musiał stanąć i się zreflektować "za co..."

co nie zmienia faktu że najwięcej takich delikwentów to właśnie PeZety

Opublikowano

najlepsi kierowcy w WLKP niestety Nikuś maja PZ

:naughty::good:

Opublikowano

najwolniej jeździ się na śląsku i 100% najlepiej w Wlkp i to też na 100% bardzo dobrze śmigają jeśli chodzi o płynność w Gdańsku i okolicach w Wawie w miarę ... Kraków odwiedzałem jako PH czasem i dla mnie masakra :)