Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie masz już Audi ?

Mam mam ... takich rzeczy jak groszek nie jest łatwo się pozbyć.... :kox::cool1:

Ale cierpię teraz na chroniczny brak czasu.... Nawet żeby wymienić N75 to potrzebowałem miecha... :wallbash:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wracając do kuredu to szkoda, że już tu nie mieszka:( była okazja się ustawić na 1 spocie co byłem pod M1 bo kojarzy mi się, że wtedy był i on... ale to bym dostał bo auto miałem totalnie nieogarniete i mocy nie trzymało idealnie...

sądze że poradziłby sobie z B5 skoro zdżarł fure o 60KM mocniejszą :wink4:

nie wiadomo ... B5 S4 jest znacznie lżejsza od Malika

Opublikowano

Heh

No dokładnie trochę będzie jak ostatni raz tutaj zawitałem... Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :)

Ale jak zobaczyłem to foto:

CmFyS.jpg

To aż mi się łezka w oku zakręciła :) I normalnie oddałem trochę więcej głosów niż powinienem na nasz Klub. :):naughty::kox:

dobrze mieć co powspominac :)[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:00_________________________________________________

Heh

No dokładnie trochę będzie jak ostatni raz tutaj zawitałem... Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :)

Ale jak zobaczyłem to foto:

CmFyS.jpg

To aż mi się łezka w oku zakręciła :) I normalnie oddałem trochę więcej głosów niż powinienem na nasz Klub. :):naughty::kox:

:good:

A tak poza tym to co to za jeden biały sedan na naszych felach :evil:

a ta biała niewiasta na starcie glandzko wygląda musze przyznać ...czerń jest piękna ale biel także :D
Opublikowano

wracając do kuredu to szkoda, że już tu nie mieszka:( była okazja się ustawić na 1 spocie co byłem pod M1 bo kojarzy mi się, że wtedy był i on... ale to bym dostał bo auto miałem totalnie nieogarniete i mocy nie trzymało idealnie...

ale myślę że stosunek mocy do masy będzie lepszy w B7... nie wiem ile waży esa w B7 ale moja waży 1.5T a sądzę że esa B5 waży więcej o quattro którego ja nie mam... obstawiam 1500 - 1700kg w S4B5

Opublikowano

Kuredowy waży 1530 chyba :mysli:

Opublikowano

to powiedzmy że masz tą samą masę a mocy u Bartka o 30KM więcej i mniejsze opory ze względu na przeniesienie napędu...[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:04_________________________________________________Sundaju wiesz że Gumiś już nie robi w DOEK? :mysli:

Opublikowano

Azunia jeśli ta biała niunia to Twoja to szacung...

Śliczna... nie chcesz sprzedać alu ?? :tongue4:

Opublikowano

Za wikipedia:

A4 B8 Masa własna: 1410-1655 kg

A4 B5 Masa własna: 1200-1540 kg

Opublikowano

Ta biała niunia jest młodszą siostrą mojej, My mieć B5tkę w granacie :gwizdanie:

Ale fele mamy takie same, nie na sprzedaż...

Pany, wie ktoś w jakim przedziale ET wchodzi ładnie do TTki, czy mam Nowaka pytać....

Opublikowano

Sundaju wiesz że Gumiś już nie robi w DOEK? :mysli:

Wiem wiem... sam z nim opijałem to że już tam nie pracuje ... :evil::decayed:

Opublikowano

drosdek....tak kobiete chcesz rozbierać?? rozumiem że od nóg zaczynasz :gwizdanie:
Opublikowano

Sundaju wiesz że Gumiś już nie robi w DOEK? :mysli:

Wiem wiem... sam z nim opijałem to że już tam nie pracuje ... :evil::decayed:

:good::decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:10_________________________________________________

Pany, wie ktoś w jakim przedziale ET wchodzi ładnie do TTki, czy mam Nowaka pytać....

chyba Nowak będzie najbardziej zorientowany...

Opublikowano

drosdek....tak kobiete chcesz rozbierać?? rozumiem że od nóg zaczynasz :gwizdanie:

tak jakoś wyszło... kłócę się ze sobą i zastanawiam nad innymi alu... nie wiem czy finanse pozwolą...

może ktoś się wymieni z dopłatą :) Jeśli nie to moje odnowie ;(

Opublikowano

nie chcę co prawda zdradzać klubu i wchodzić na klub ttki :gwizdanie:

a martwi mnie to że już tam jestem zarejestrowana, ale tam straszna bieda jest :embarrassed: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:13_________________________________________________

tak jakoś wyszło... kłócę się ze sobą i zastanawiam nad innymi alu... nie wiem czy finanse pozwolą...

a jakie masz?
Opublikowano

Dobry wieczór :hi: :hi: :hi: Aż wstyd przyznać jak długo nie zaglądałam :(

Opublikowano

:hi::decayed:
Opublikowano

a martwi mnie to że już tam jestem zarejestrowana, ale tam straszna bieda jest :embarrassed: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:13_________________________________________________

a jakie masz?

też na wiosne coś będe myślał....ale stare raczej zostawie i będe miał na nie zimówy :good:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:15_________________________________________________

Powitać :):hi:

Opublikowano

Witamy :hi:

Opublikowano

ale myślę że stosunek mocy do masy będzie lepszy w B7... nie wiem ile waży esa w B7 ale moja waży 1.5T a sądzę że esa B5 waży więcej o quattro którego ja nie mam... obstawiam 1500 - 1700kg w S4B5

s4 b5 chyba waży 1.650kg :mysli:

Opublikowano

a jakie masz?

też na wiosne coś będe myślał....ale stare raczej zostawie i będe miał na nie zimówy :good:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 21:15_________________________________________________

Powitać :):hi:

:hi: Nie mieliśmy okazji sie poznać... :hi: :hi: :hi: