Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Powitać ;):hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

qwa chyba moj organizm jeszcze nie doszedl do siebie bo poszarpalem 2 godzinki przy sniegu od rana przed chata i mnie jakas angina chyba lapie :kwasny:

Opublikowano

qwa chyba moj organizm jeszcze nie doszedl do siebie bo poszarpalem 2 godzinki przy sniegu od rana przed chata i mnie jakas angina chyba lapie :kwasny:

Ja dziisiaj też troche sie naszuflowałem :D

Ogólnie jak odwilż przyjdzie będzie nieciekawie :gwizdanie:

Opublikowano

no jak żeś się spocił a potem ochłodził to tylko mogłeś się doprawić... 2 aspirynki i do wyra a nie na forum siedzieć :cool1:

Opublikowano

no to fakt, chyba nas zaleje, bo mi z jednej strony plotu nie widac taka zaspe usypalem :naughty:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 18:15_________________________________________________hmm Michu ta anginke jakos zniose ta poprzednia choroba mnie rozbila troche :kwasny:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 18:17_________________________________________________ok, spadam do wyrka. milego wieczoru zycze

Opublikowano

no to fakt, chyba nas zaleje, bo mi z jednej strony plotu nie widac taka zaspe usypalem :naughty:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 18:15_________________________________________________hmm Michu ta anginke jakos zniose ta poprzednia choroba mnie rozbila troche :kwasny:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 18:17_________________________________________________ok, spadam do wyrka. milego wieczoru zycze

No hej :hi:

kuruj się :good:

Opublikowano

Panowie jak już jesteśmy na tym temacie....to ile mógłbym wycisnąc ze swojej niuni?? Czy po z chipowaniu trzeba zmieniac turbo ??Ogólnie zielony w tym jestem a spytac nie zaszkodzi ;)

rako troszke pozno pisze, ale z tego co mi wiadomo to na naszych silniczkam bez problemu mozna zrobic 170 KM i 380-390 Nm.

taki zapas ma fabrycznie ten silnik... jesli wrzucisz 150 KM to generalnie autko bedzie inaczej chodzic i z tego co czytalem nie szkodzi to temu silnikowi... pytanie czy skrzynia i sprzeglo, ktore masz to wytrzyma...

wiem, ze w 2.0 TDI 170 KM dwumas szybko siada, bo silnik moze, ale reszta auta jest przygotowana przez ekonomistow :)

Opublikowano

Panowie jak już jesteśmy na tym temacie....to ile mógłbym wycisnąc ze swojej niuni?? Czy po z chipowaniu trzeba zmieniac turbo ??Ogólnie zielony w tym jestem a spytac nie zaszkodzi ;)

rako troszke pozno pisze, ale z tego co mi wiadomo to na naszych silniczkam bez problemu mozna zrobic 170 KM i 380-390 Nm.

taki zapas ma fabrycznie ten silnik... jesli wrzucisz 150 KM to generalnie autko bedzie inaczej chodzic i z tego co czytalem nie szkodzi to temu silnikowi... pytanie czy skrzynia i sprzeglo, ktore masz to wytrzyma...

wiem, ze w 2.0 TDI 170 KM dwumas szybko siada, bo silnik moze, ale reszta auta jest przygotowana przez ekonomistow :)

Ano :) Ale ja tylko tak z ciekawości pytałem jaki zapas ma ten silniczek :) i powiem że pozytywnie się zdziwiłem :)

Opublikowano

no cześć wieczorkiem :)

no trochę musiałem poczytać :naughty: Kuredu ma po ostatecznych pomiarach 297 Km ..... ja też walczyłem dzisiaj ze śniegiem ale chodząc po nim .... ciężko było :evil:

Opublikowano

Cześć Wszystkim :hi::decayed:

Opublikowano

cześć Azunna :hi:
Opublikowano

no siema nowoprzybyłym :naughty:

Opublikowano

Hej Azunia :hi::rose:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 19:24_________________________________________________

no cześć wieczorkiem :)

no trochę musiałem poczytać :naughty: Kuredu ma po ostatecznych pomiarach 297 Km ..... ja też walczyłem dzisiaj ze śniegiem ale chodząc po nim .... ciężko było :evil:

Ano ciężko było fakt :) troche sie namachałem :)

Ale za to jeszcze zdążyłem sesyjke strzelić zimową :cool1:

Opublikowano

A powitać :hi:

Madas... a Ty jak walczyłeś z tym śniegiem to ile koni miałeś pod maską ?? :naughty:

Opublikowano

Próbowałeś Czekolady z kawką? :rolleyes:

:hi::decayed:

Hej Azunia :hi::rose:

:rolleyes::hahaha:
Opublikowano

Próbowałeś Czekolady z kawką? :rolleyes:

:hi::decayed:

Hej Azunia :hi::rose:

:rolleyes::hahaha:

No śmieje się ze mnie.... :tongue4:

Opublikowano

nie smieje się :):rolleyes:
Opublikowano

próbowałem tą recepturę ... super w smaku tylko następnym razem dam 2 łyżeczki kawy bo dla mnie było trochę mocne ... ale ogólnie pierwsza klasa Azunia :good: :good: :good:

Opublikowano

nie smieje się :):rolleyes:

Sie wie :naughty:

No ja jak już pisałem próbowałem :good:

Opublikowano

próbowałem tą recepturę ... super w smaku tylko następnym razem dam 2 łyżeczki kawy bo dla mnie było trochę mocne ... ale ogólnie pierwsza klasa Azunia :good: :good: :good:

Jasne, ilość kawy najlepiej pod własne uznanie skorygować :decayed:

No ja jak już pisałem próbowałem :good:

Wiem :decayed: