Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nike dzięki masz piweczko u mnie :naughty:

A czemu nie jest zgodny??

UWAGA !!!

Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 5 linijek tekstu.

Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie, pod warunkiem, że nie ma nad/pod nim tekstu to 768px × 100px (wielkość w miarę rozsądku). Jeżeli nad/pod obrazkiem znajduje się tekst jego wysokość musi być mniejsza (patrz 1 zdanie).

Nie przestrzeganie tych zapisów będzie skutkowało natychmiastowym usunięciem wszystkiego co jest w podpisie.

Zarząd Klubu nie jest zobowiązany informować osoby zainteresowanej o usunięciu podpisu niezgodnego z Regulaminem Forum.[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 16:00_________________________________________________cytat z regulaminu forum :cool1:

no ale teraz podpisu już niemam :)[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 16:03_________________________________________________musiałem pokusić się :D znalazłem dzisiaj czas i popstrykałem w zimowej aurze :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ale teraz podpisu już niemam :)

masz tylko masz same zdjęcia jak i ja... :) to też jest podpis... w przyszłość zrób zdjęcia w poziomie to będą mogły być szersze...

i trzeba by je przed wrzuceniem na serwerek obciąć z dołu i z góry

Opublikowano

masz tylko masz same zdjęcia jak i ja... :) to też jest podpis... w przyszłość zrób zdjęcia w poziomie to będą mogły być szersze...

Aha spoko :) dzieki za pomoc :):drinks:

Opublikowano

Aha spoko :) dzieki za pomoc :):drinks:

nie ma sprawy :)[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 16:42_________________________________________________

jakieś wspólne jazdy na takich spocikach, jak motocykliści? :) Czy raczej jakaś kawka w KC? :)

Fantastic czasem podlatuje swoją hornetką :wink4:

Opublikowano

tak sobie wlasnie patrze na ankiete i widze, ze wypowiedzialo sie 21 osob.... a nie bylo ich widac na spocie :thumbdown:

Opublikowano

tak sobie wlasnie patrze na ankiete i widze, ze wypowiedzialo sie 21 osob.... a nie bylo ich widac na spocie :thumbdown:

nie każdemu zawsze pasuje :wink4:

ale spociki na ponad 20 aut już były wiec rekord tylko do pobicia :naughty:

Opublikowano

No zwlaszcze ze jakby nie patrzec 3 świeżaków było i jeszcze jeden się deklarował, że będzie... ponoć ktoś z B8 S4 ma być to już by było srogo :)

Opublikowano

No zwlaszcze ze jakby nie patrzec 3 świeżaków było i jeszcze jeden się deklarował, że będzie... ponoć ktoś z B8 S4 ma być to już by było srogo :)

drosdek nie bój żaby 21 będe :) jeszcze zdążysz wypić moją kawe :gwizdanie:

Mam nadzieje że w niedziele akurat nie przypadnie mi robota na targach bo to różnie....ale jestem dobrej mysli :)

Opublikowano

oprócz tego od S8 jest jeszcze kolejny nowy który chce zobaczyć jak spociki wyglądają :)

jest szansa ze ekipa Poznańska znowu się rozkręci i urośnie w siłę :good:

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to postaram się pojawić, jak wszystko dobrze pójdzie :)

Opublikowano

Konrad - Kuredu to chłopak z A4 B8 2.0 TFSI po czipsie który z rolki na zlocie na lotnisku w Pile 3 razy zjadł Ese Malika :wink4:

Opublikowano

A co to za 'esa' którą ma Malik? B8? I ile ma to 2.0 TFSI Kuredu po tuningu?

Opublikowano

yo :siema: ale plucha na mieście... :disgust: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 17:18_________________________________________________

Esa Malika miała chyba zmierzone 320KM i to było B7, a Kuredu miał chyba 275KM ośkę i z rolki wygrywał :cool1:

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to postaram się pojawić, jak wszystko dobrze pójdzie :)

o wilku mowa :P

drosdek nie bój żaby 21 będe :) jeszcze zdążysz wypić moją kawe :gwizdanie:

Mam nadzieje że w niedziele akurat nie przypadnie mi robota na targach bo to różnie....ale jestem dobrej mysli :)

nie no wpierw zarób pieniądzów :) a potem kawa a swoja drogą będą wejścióki na EP za free? :gwizdanie:

Opublikowano

yo :siema: ale plucha na mieście... :disgust: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 17:18_________________________________________________

Esa Malika miała chyba zmierzone 320KM i to było B7, a Kuredu miał chyba 275KM ośkę i z rolki wygrywał :cool1:

taką stadnine mieć pod maseczką ...bajecznie :):naughty:

No nic czas na kawencje.... :kawa:

Opublikowano

jak to mozliwe ze 320 koni z napedem na cztery koła przegralo z 275 ośką? :)

Opublikowano

Kuredu ma 297KM i ponad 400Nm :cool1::wink4:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 17:22_________________________________________________

z bardzo prostej przyczyny - napęd 4x4 odbiera wystarczający moment żeby ośka go objechała :)

Opublikowano

nie pamiętam niutów, ale albo "szybszy" kierowca, albo różnica w wagach albo inna charakterystyka przebiegu mocy i momentu... też mi było trudno uwierzyć :cool1:

Opublikowano

co prawda różnica jakaś powalająca nie była... ale fakt faktem :)

Opublikowano

A jest mi ktoś w stanie łopatologicznie wyjaśnić co się tak naprawdę liczy w końcu? Moment czy moc? ;)