Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie tak nie pomyślałem o tym ....

jak dróżki w P-ń dzisiaj wyglądały z rańca ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w miarę chociaż dużo błota pośniegowego :kwasny:

Opublikowano

a ja mam nisko zawiechę, FWD i jakoś całą zimę daje radę a wjeżdżałem w taki śnieg że sam się dziwie jak te oponki się w śnieg wgryzają...

Opublikowano

w miarę chociaż dużo błota pośniegowego :kwasny:

u nas tragedia... dużo dróg nie przejezdnych było :kwasny: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 14:53_________________________________________________

a ja mam nisko zawiechę, FWD i jakoś całą zimę daje radę a wjeżdżałem w taki śnieg że sam się dziwie jak te oponki się w śnieg wgryzają...

jakie masz oponki u siebie?

Opublikowano

Jak już tutaj piszecie o oponkach to macie jakieś dojscia do alusków i oponek w dobrych cenach ??

Opublikowano

Jak już tutaj piszecie o oponkach to macie jakieś dojscia do alusków i oponek w dobrych cenach ??

chodzi Ci o nowe ?

bo np. używki alusy można teraz w dobrych cenach wyrwać na giełdzie w Pz :naughty:

Opublikowano

Nowe albo używki.... w sumie aluski to chetnie bym się zamienił z dopłatą, a oponki to zależy.... nowe lub 1 sezon - letnie

Opublikowano

618770931 Gumar, przemek, powołaj się na Bartka Podgórskiego, mże coś pomoże

Opublikowano

Nowe albo używki.... w sumie aluski to chetnie bym się zamienił z dopłatą, a oponki to zależy.... nowe lub 1 sezon - letnie

używki alusy 17 18 z reguły z oponkami są do ok.tysiąca tyle że przeważnie podrapane i trzeba malować :wink4:

Opublikowano

Jak masz dojścia do 18stek za 1000 z oponami np takie jak masz u siebie w podpisie to ja poprosze :tongue4: mogą być nawet mega podrapane :>

Opublikowano

Jak masz dojścia do 18stek za 1000 z oponami np takie jak masz u siebie w podpisie to ja poprosze :tongue4: mogą być nawet mega podrapane :>

hehe mówie że na giełdzie po tyle są :decayed: biegam co czwartek rano to widze... niestety wzór rs4 b5 cięzko dostać :confused4:

Opublikowano

Siema :hi:

Jak dzionek Wam mija ?? :wink4:

Ogólnie potrzebuje szybki kurs ,,html" :D może ktoś się pofatyguje i pomoze koledze......chciałbym żeby te dwa zdjęcia w podpisie były w równym poziomie z koziołkami.....z góry dzięki za pomoc... ;)

Opublikowano

195/60 R15 jakieś continentale...[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 15:39_________________________________________________

Ogólnie potrzebuje szybki kurs ,,html" :D może ktoś się pofatyguje i pomoze koledze......chciałbym żeby te dwa zdjęcia w podpisie były w równym poziomie z koziołkami.....z góry dzięki za pomoc... ;)

podeślij to co masz w podpisie tu na wątku...

Opublikowano

195/60 R15 jakieś continentale...[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 15:39_________________________________________________

podeślij to co masz w podpisie tu na wątku...

Jest Audiczka 1.9 Tdi 131ps

0cc57163e9c01982m.jpg

549afc.jpg

(((:RAKO:)))

ed6969d5f4088ee1m.jpg

Była Brava

Opublikowano

Jest Audiczka 1.9 TDI 131PS (((:RAKO:))) Była Brava

0cc57163e9c01982m.jpg549afc.jpged6969d5f4088ee1m.jpg

[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 15:52_________________________________________________od razu Ci powiem ze Twój podpis nie jest zgodny z regulaminem :decayed:

Opublikowano

A gdzie wrzucacie zdjęcia aby były widoczne? Gdzieś na jakiegoś serwa i robicie img ścieżka ??

Opublikowano

Rako usuń jeszcze to [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 15:55_________________________________________________

A gdzie wrzucacie zdjęcia aby były widoczne? Gdzieś na jakiegoś serwa i robicie img ścieżka ??

ja używam www.tinypic.com - robi krótsze kody niż fotosik[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 15:56_________________________________________________teraz domknij nawias kwadratowy :naughty:

Opublikowano

nike dzięki masz piweczko u mnie :naughty:

A czemu nie jest zgodny??

Opublikowano

nike dzięki masz piweczko u mnie :naughty:

A czemu nie jest zgodny??

UWAGA !!!

Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 5 linijek tekstu.

Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie, pod warunkiem, że nie ma nad/pod nim tekstu to 768px × 100px (wielkość w miarę rozsądku). Jeżeli nad/pod obrazkiem znajduje się tekst jego wysokość musi być mniejsza (patrz 1 zdanie).

Nie przestrzeganie tych zapisów będzie skutkowało natychmiastowym usunięciem wszystkiego co jest w podpisie.

Zarząd Klubu nie jest zobowiązany informować osoby zainteresowanej o usunięciu podpisu niezgodnego z Regulaminem Forum.[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 16:00_________________________________________________cytat z regulaminu forum :cool1: