Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co kupiles ciekawego? ja mam Johnny II ASC + SIRIO 1m na magnesie 12cm i jest :good:

no ja radyjko takie samo + skromnie Floride :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nike co to za wizje :mysli::naughty:

Opublikowano

a dobry nastroj mi sie udzielil i postanowilem sie z Wami podzielic :gwizdanie:

Opublikowano

Ive nie nadążam z Twoimi panienkami avatarkowymi, Nike usmiałem sie, niezłe. Ja własnie usprawniłem swoją baterie w lapku - zamiast 15min trzyma mi 32min. Cała operacja trwała 3dni. Musze powtórzyc procedure moze nastepnym razem dojde do 1h :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

co kupiles ciekawego? ja mam Johnny II ASC + SIRIO 1m na magnesie 12cm i jest :good:

no ja radyjko takie samo + skromnie Floride :wink4:

i jak Ci odbiera na takiej krotkiej antence?

Opublikowano

...za dużo pięknych kobiet,żeby mieć tylko jedną :tongue4::naughty:

Opublikowano

...za dużo pięknych kobiet,żeby mieć tylko jedną :tongue4::naughty:

:thumbup:
Opublikowano

i jak Ci odbiera na takiej krotkiej antence?

miałem już ją w B6 na klapie, to max jaki uzyskałem to ok. 12 km a tak normalnie to ok. 5-7 więc mi styka :wink4:

Opublikowano

ja nosze się z zamiarem kupna CB i dupka po nowym roku kupie :gwizdanie:

Opublikowano

madas widziałem że wciągnąłeś sie w rozmowę na temat zlotu w marcu powiedz mi (bo nie chce mi sie wszystkiego czytać) czy liczba miejsc jest jakoś ograniczona?

Opublikowano

madas widziałem że wciągnąłeś sie w rozmowę na temat zlotu w marcu powiedz mi (bo nie chce mi sie wszystkiego czytać) czy liczba miejsc jest jakoś ograniczona?

tak... 100 osob

Opublikowano

tak w pewien sposób ...czyli jest X pokoi 3 i 4 osobowych i jeżeli wszystki osoby się upcha na każde wyro to może jechać ok 130 -140 osób....a jeśli pary będą zajmować 3 os pokój to d*pa ok 100-110....a innych pokoi nie ma :naughty:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 21:49_________________________________________________myśle żeby jechać wspólnie z zieloną i kaliszem co Wy na to chłopoki :naughty:

Opublikowano

Adam pewnie ze fajnie byloby jechac ekipa... ale to jeszcze 3 miechy - wszystko sie moze zdarzyc :mysli:

Opublikowano

nie no tak ale tak tylko mówie żeby budować atmosfere na zlocik....w podróży można oblać urodziny młodego i jechać dalej :polew:

Opublikowano

nike a my jedziemy jakoś razem czy każdy swoim autem, bo gadałem z bartasem i stwierdzilismy ze jak sie da to jechać jednym lub dwoma a nie trzema autkami. co ty na to?[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:01_________________________________________________a co do moich urodzin to będzie ćwierćwiecze wiec będzie sympatycznie :cool1:

Opublikowano

Piechol muszę Cię zmartwić, na Lemm 900 odbieram codziennie 23-27 km a nie 5-7 :shocked:, radyjko mam średnie bo ręczniak, na zwykłym Unidenie i tej antenie ściągnąłem raz 50 km :):):) jednak długi może więcej :) może nie tyle długi co dopracowany hihi

Opublikowano

jedźcie każdy swoim ..... :naughty:

ja jade swoim, żona swoim i Julka swoim :polew:

Opublikowano

Gdybyś przypadkiem nie dowierzał to na A2, zjazd na Słupcę/Pyzdry odbieram myjnię Klaudia lub Marinę z Wrześni a to ok 30 km. :) To samo jak jadę z Poznania na Wrześnię :)

Opublikowano

to ja bede stał z jochnie walkerem na stopa to mnie podrzucisz :)

Opublikowano

to Vario masz niezły zasięg....