Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kierowcy w postaci kobitki :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chlopaki tak na szybko

a3 bedzie w poniznaiu 13.12.2008

bedziecie tez na tym spocie??

mamy spota 14.12. zapraszamy

Opublikowano

no raczej albo nike lub bartas bedzie prowadzić ale jeszcze o tym nie wiedzą :polew:

Opublikowano

Musashi, DZIEKI za dokładne wskazówki, zmylilo mnie pojęcie "interwał", a powiedz co tam wlać, jakiej marki najlepiej? Swiece własnie kupilem Boscha ori na Allegro.

swiece trzabylo beru albo ngk brac.

a olej castrola mozesz zalac, mobila, motula ale z pewnego zrodla a wiesz jaka norme masz miec?

Opublikowano

hejka :hi:

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Opublikowano

co was qurfa zasypało :shocked: , grobowa cisza[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 10:48_________________________________________________czesć Sunday

Opublikowano

Siemka ziomki, ale pogoda znowu shitowa, a miałem takie czyste auto :angry:

Opublikowano

Siemka ziomki, ale pogoda znowu shitowa, a miałem takie czyste auto :angry:

siemka. haha, ja nie mylem, i nie zamierzam. :cool1:

Opublikowano

bierzesz udział w konkursie na największego brudasa tej zimy?? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Witam :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 11:33_________________________________________________BTW. robicie tą ankiete, czy będziemy czekać tak do gwiazdki :evil:;)

Opublikowano

bierzesz udział w konkursie na największego brudasa tej zimy?? :cool1: :gwizdanie:

brudasa wszechczasow :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 11:54_________________________________________________

Witam :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 11:33_________________________________________________BTW. robicie tą ankiete, czy będziemy czekać tak do gwiazdki :evil:;)

przeciez pytalem czy ma ktos jeszcze jakies pomysly. myslalem ze w weekend, przybedzie drugie tyle propozycji a tu.... :cool1:

Opublikowano

Ja myję auto średnio 2 razy w tygodniu bezdotykowo, nie lubię jak moja niunia jest brudna :)

Opublikowano

ja mojej nie myłem juz 3 tyg :kox:

Opublikowano

Ja myję auto średnio 2 razy w tygodniu bezdotykowo, nie lubię jak moja niunia jest brudna :)

tez nie lubie... :gwizdanie: a gdzie myjesz?

ja mojej nie myłem juz 3 tyg :kox:

ja mojej 6 :decayed:

Opublikowano

5c92b9c0d3a27006.jpg

Ja pitole, najlepsza reklama jaką widziałem :)[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 12:01_________________________________________________W Kaliszu przy Carrefourze a w Swarzędzu na BP a jak są warunki to u matki pod domem gąbeczką + wosk Krachera :) wtedy lśni się jak psu ....

Opublikowano

W Kaliszu przy Carrefourze a w Swarzędzu na BP a jak są warunki to u matki pod domem gąbeczką + wosk Krachera :) wtedy lśni się jak psu ....

a na BP, myjki maja temperature srodka i wody 60C, jak na zimny lakier pojdzie taka temperatura....

Opublikowano

Musashi, miałem kiedyś myjnię samochodową i jakoś nie zauważyłem złego wpływu wyższej temperatury na lakier, przeciwnie, ciepła woda pozwalała domyć syf który zimniejszą wodą nie schodził. Na BP myłem już z 20 razy i nie zauważyłem złych skutków.

Opublikowano

normalne ślady użytkowe, nawoskujesz po zimie i wszycho bedzie w porządku z lakierem

Opublikowano

Właśnie używam płynnego wosku Karchera, jest bardzo dobry i chroni powłokę na ok 3-4 tygodnie.