Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie SE ma tylko dobry aparat jesli ma lampe ksenonowa... nokia na Carl Zeissie robi zdjecia rewelacyjne - przewage ma SE jesli pstrykasz w ciemnosci... uzytkowalem cale zycie Nokie teraz mam tez SE 770i i w zyciu bym sobie nie kupil zadnego SE... pozatym w N95 masz navi :good:

tak czy siak - co kto lubi ;)

ludzie kochani. to sa telefony. do fotografowania sluza aparaty fotograficzne.... zadnym telefonem nie zrobisz porzadnej fotki. lepiej kupic telefon. i do tego, za 500-700 zl dobry aparacik.[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 11:25_________________________________________________wrzucilem info. selgros z tylu KFC.[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 11:26_________________________________________________

tak w pewien sposób ...czyli jest X pokoi 3 i 4 osobowych i jeżeli wszystki osoby się upcha na każde wyro to może jechać ok 130 -140 osób....a jeśli pary będą zajmować 3 os pokój to pupa ok 100-110....a innych pokoi nie ma :naughty:

moge sie poswiecic, i spac z czyjas zona czy dziewczyna :kox::polew:

to ja bede stał z jochnie walkerem na stopa to mnie podrzucisz :)

zobaczę w jakim będę humorze :tongue4:

madasek pisal nie tak dawno temu ze sie zaszyl, wiec chyba lipa :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej chciałem do Was przyjechać na spota-mogę?? co się tam robi?? jak mam się zachować?? :rolleyes:

Opublikowano

czyli trzeba wjechać na parking Selgrosa i szukać miejsca gdzieś w pobliżu KFC, tak? :mysli:

Opublikowano

bry :hi:

czyli trzeba wjechać na parking Selgrosa i szukać miejsca gdzieś w pobliżu KFC, tak? :mysli:

tak, dokladnie za KFC patrzac od ulicy Zamenhofa...

Opublikowano

dzięki, może się znajdziemy :tongue4:

Opublikowano

ludzie kochani. to sa telefony. do fotografowania sluza aparaty fotograficzne.... zadnym telefonem nie zrobisz porzadnej fotki. lepiej kupic telefon. i do tego, za 500-700 zl dobry aparacik

masz racje ale np SE K880i robie swietne zdjecia... i jesli komus zalezy zeby miec 2w1 to wezmie SE. ja osobiscie mam teraz Nokie 6120 classic na symbianie i jestem mega zadowolony. aparat 2mpx mozliwosc dolozenia karty do 2GB super menu i prostota obslugi Nokii. do tego symbian w tym modelu sie nie sypie jak w tych pierwszych... telefon nie jest zamulony a bateria mi trzyma ok 4-5 dni (tez sporo pisze esek i dzwonie)

SE bez lampy ksenonowej robi takie same zdjecia jak 2mpx Nokii. ja zawsze bylem jestem i bede za Nokia i moj prywatny nigdy nie bedzie SE! i jak juz pisalem-przyszlosciowo N95 8GB :good:

Opublikowano

Nike a sprawdzałeś produkty HTC na Windowsie Mobile 6 ??? Godne polecenia a Nokia się do tego chowa :)

Opublikowano

miałem: motorolki,sagemy, szajsungi, sony łeriksony, tanie nokie , średnio drogie nokie , tera mam E51 i jest git pomimo tego ,że mi się głosnik zjeba*ł , nokia w wyższych modelach jest kox, a na ch*j mnie 5mpix aparat, ale za to SE ten co Yelo pokazał miał James Bond i dlatego jest kox :kox::decayed:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 12:03_________________________________________________kurfa więcej nie pije :drunk:

Opublikowano

Ja bana na Gorzką żołądkową :wallbash:

Opublikowano

bless szara wiara :hi:

Ive śmiało wpadaj na spocik ...robi się różne rzeczy ..zachowuj się naturalnie :naughty::tongue4:

Opublikowano

Panowie, brakuje literki L w tytule posta , jest Segros a nie Selgors/

Opublikowano

robi się różne rzeczy ..zachowuj się naturalnie :naughty::tongue4:

naturalnie to ja jestem..."kimś wyjątkowym" :naughty:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 12:15_________________________________________________Vario- :good:
Opublikowano

Panowie, brakuje literki L w tytule posta , jest Segros a nie Selgors/

jest selgros :mysli:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 12:17_________________________________________________aha poprawka była ...mam spóźniony zapłon :polew:

Opublikowano

Ive działa jak burza :tongue4: rach ,ciach i po bólu

Opublikowano
:cool1:
Opublikowano

tera mam E51 i jest git pomimo tego ,że mi się głosnik zjeba*ł

probowales wyciagnac baterie?

Opublikowano

a co jest jakiś problem z tym :mysli:

Opublikowano

tera mam E51 i jest git pomimo tego ,że mi się głosnik zjeba*ł

probowales wyciagnac baterie?

tak próbowałem...i lipa. po prostu słabo słyszę rozmowę...serwis musi się tym zająć bo gwarancje mam 2 lata
Opublikowano

na gorze wrzucilem mapke gdzie najlepiej zaparkowac[br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 12:35_________________________________________________

a co jest jakiś problem z tym :mysli:

czasami po upadku wariuje.

Opublikowano

kurcze Weronice biore ten telefon a dla siebie póki co nie wiem :wink4: