drosdek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 w ubezpieczeniach są jeszcze pakiety na odholowanie do najbliższego warsztatu - niech sprawdzi co tam ma i czy ma AC, ale przy takich autach to już powinno się mieć AC cześć i czołem co na tapecie dzisiaj ? cisza :gwizdanie:
arekkruk Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a to nienormalne ostatnio tu Godziny pracy i pora obiadowa...
drosdek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a to nienormalne ostatnio tu Rako w pracy i cisza
Bieniek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie ma Ac.Byla policja.Mily gosc z policji powiedzial,ze sa firmy,ktore przyjezdzaja i na miejscu robia. Poszukala w necie i cos znalazla.Za pol godziny maja byc i robic.Zobaczymy
Piechol Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie ma Ac.Byla policja.Mily gosc z policji powiedzial,ze sa firmy,ktore przyjezdzaja i na miejscu robia. Poszukala w necie i cos znalazla.Za pol godziny maja byc i robic.Zobaczymy przekapane gdzie stało auto?
drosdek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie ma Ac.Byla policja.Mily gosc z policji powiedzial,ze sa firmy,ktore przyjezdzaja i na miejscu robia. Poszukala w necie i cos znalazla.Za pol godziny maja byc i robic.Zobaczymy bez AC
nike21 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kosmonautow 9.Pod blokiem. to u Piechola gdzieś... jakby co to ja mam kumpla elektryka od grupy VAG więc jak coś pisz PW
Piechol Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kosmonautow 9.Pod blokiem. a wydawało się spokojne osiedle... :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kosmonautow 9.Pod blokiem. a wydawało się spokojne osiedle... :gwizdanie: i z tego co kojarzę to nawet monitorowane
Piechol Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kosmonautow 9.Pod blokiem. a wydawało się spokojne osiedle... :gwizdanie: i z tego co kojarzę to nawet monitorowane niby są znaki, że monitorowane, ale wiadomo jak to jest... AC + parking strzeżony się zawsze przydaje...
drosdek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kosmonautow 9.Pod blokiem. a wydawało się spokojne osiedle... :gwizdanie: i z tego co kojarzę to nawet monitorowane niby są znaki, że monitorowane, ale wiadomo jak to jest... AC + parking strzeżony się zawsze przydaje... dokładnie tak zwłaszcza jak się ma auta wysokiego ryzyka
Madas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ale cisza... :gwizdanie: nie jest chyba tak cicho bo co wchodzę yo inna strona jest [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 16:37_________________________________________________ wszystkim.. cześć co tam ?
arekkruk Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 A wyjątkowo w domu jestem a nie w pracy... Drobna awaria się zrobiła czyli pompa wspomagania do wymiany...
Madbar Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam i spadam do pracy. Do uslyszenia pozniej.
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jechałem dzisiaj do Sulechowa, rano masakra, generalnie droga do Zielonej to syf , zrobiłem 240 km żeby się wkwić bo szpera po którą pojechałem nie była szperą bo gostek źle sprawdził
Rekomendowane odpowiedzi