blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 to caly tydzien sie relaxujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 to caly tydzien sie relaxujesz taaaaaak !!!!! :dance: :thumbup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 hmmm, moze masz dla mnie tez taka prace? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 hmmm, moze masz dla mnie tez taka prace? :gwizdanie: a kto miałby sie cieszyć ???? Ty czy żona Twoja??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no raczej ja [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:06_________________________________________________a tak na marginesie ja nie mam zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no raczej ja no wiesz-solidarność jajników :polew: rozumiesz??? [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:08_________________________________________________ no raczej ja [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:06_________________________________________________a tak na marginesie ja nie mam zony KŁAMIESZ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no raczej ja no wiesz-solidarność jajników :polew: rozumiesz??? tak, tak rozumiem az za bardzo czasami ta solidarnosc [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:09_________________________________________________no nie klamie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:10_________________________________________________zapominam wiele ale chyba jezeli bral bym slub to bym nie zapomnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no raczej ja no wiesz-solidarność jajników :polew: rozumiesz??? tak, tak rozumiem az za bardzo czasami ta solidarnosc [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:09_________________________________________________no nie klamie wasza solidarność jest gorsza czasami ale jest na to rada-my sie zawzięcie na was mścimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 to wiadomo ze jestescie mscitusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 to wiadomo ze jestescie mscitusy ja tak -i wychodzi mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ide na inhalacje zaraz bede, no i musze koxiory zapodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ide na inhalacje zaraz bede, no i musze koxiory zapodac oby Ci dym uszami poszedł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 to wiadomo ze jestescie mscitusy ja tak -i wychodzi mi to my raczej nie chcemy rywalizowac z wami w tej dyscyplinie bo to raczej z gory wiadomo ze jestescie nie do pokonania :polew: [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:19_________________________________________________ ide na inhalacje zaraz bede, no i musze koxiory zapodac oby Ci dym uszami poszedł :polew: oj dziekuje, ja tez Ciebie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 juz jestem :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:25_________________________________________________pierwszy dzien do pracy po takiej przerwie . jestem tu jak nowy . potrwa to chwile zanim to wszystko znow ogarne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 juz jestem :gwizdanie: widze widze :gwizdanie: nie pracujesz dziś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 pracuje od 9.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 co tak lukasz bokiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 dobly Adamie, juz wstales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi