Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz na wygnaniu :confused4:

aaaa no tak

a w niedziele zawitasz?? :mysli:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:05_________________________________________________

juz na wygnaniu :confused4:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:03_________________________________________________wloklem sie 8h , w pl do granicy snieg n...... a w de deszcz pozostale 600 km . do d.... z tym wszystkim

naszczęscie to juz ostatki zimy.... :good:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Macieju bardzo bym chcial ale 800 km nie podolam :disgust:

Opublikowano

cześć Piotrek :)

Opublikowano

Macieju bardzo bym chcial ale 800 km nie podolam :disgust:

uuu szkoda...bo ja tu tera chce nadrobić znajomości....musze więcej z wiarą się z życ :good:

ale mam nadzieje nie moj ostatni spocik :wink4:

Opublikowano

czesc Adam[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:15_________________________________________________mam dzis zaje..... zly humor. chetnie bym zawijal sie do chaty nawet zaraz :kwasny:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________zajechany jestem jak krokodyl, zmeczyla mnie ta droga :disgust:

Opublikowano

czesc Adam[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:15_________________________________________________mam dzis zaje..... zly humor. chetnie bym zawijal sie do chaty nawet zaraz :kwasny:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:17_________________________________________________zajechany jestem jak krokodyl, zmeczyla mnie ta droga :disgust:

no tak długo sie wlec w takiej pogodzie to nima sie co dziwić.... :thumbdown:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:21_________________________________________________a ja juz na leciaki zmieniłem .... :decayed:
Opublikowano

dasz radę Piotrek :wink4:

Opublikowano

spidalam do kapieli i do wyra ,bo jutro do roboty :disgust:

Opublikowano

Madas Ty jeszcze na posterunku?? :wink4:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 23:26_________________________________________________Cześć FAN :hi:

Opublikowano

no jeszcze tak ...

ale właśnie się zawijam :hi:

Opublikowano

no jeszcze tak ...

ale właśnie się zawijam :hi:

no to narazie :hi:
Opublikowano

dobly z ranca :hi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________czesc malenstwo :wink4:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________nie mozesz dospac? :mysli:

Opublikowano

dobly z ranca :hi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________czesc malenstwo :wink4:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________nie mozesz dospac? :mysli:

od 4-tej jestem na nogach-starego na delegacje wywiozłam TYDZIEŃ LUZU mam !!! :gwizdanie:
Opublikowano

ide zrobic sobie kubas kawulca, zaraz bede

Opublikowano

ide zrobic sobie kubas kawulca, zaraz bede

:good:
Opublikowano

tylko malenstwo pozazdroscic Tobie moge :wink4::naughty:

Opublikowano

tylko malenstwo pozazdroscic Tobie moge :wink4::naughty:

też sie ciesze-troche spokoju :kox:
Opublikowano

a do pracy dzis smigasz czy masz wolne? :cool1:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 07:46_________________________________________________kawcia z rana to obowiazek :naughty:

Opublikowano

a do pracy dzis smigasz czy masz wolne? :cool1:

weekendy pracuje-największy ruch wtedy-rzadko w tygodniu :)[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 07:47_________________________________________________ ja też pije :> dopiero