malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 pracuje od 9.30 no to za niecałą chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 co tak lukasz bokiem?? on tak ma od urodzenia [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:39_________________________________________________ pracuje od 9.30 no to za niecałą chwile zaraz spadam ,musze jakies sniadanko zapodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 co tak lukasz bokiem?? on tak ma od urodzenia [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:39_________________________________________________ pracuje od 9.30 no to za niecałą chwile zaraz spadam ,musze jakies sniadanko zapodac. na głodnego nie wolno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 dobly Adamie, juz wstales no wstalem, troche chory jestem wiec tak pozno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Adam masz znow pracownice czy moze chory jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Adam masz znow pracownice czy moze chory jestes? to i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 dobly Adamie, juz wstales no wstalem, troche chory jestem wiec tak pozno :gwizdanie: chory znaczy chory czy chory inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 dobly Adamie, juz wstales no wstalem, troche chory jestem wiec tak pozno :gwizdanie: ciekawe na co ?? paluszek czy główka?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 dobly Adamie, juz wstales no wstalem, troche chory jestem wiec tak pozno :gwizdanie: ciekawe na co ?? paluszek czy główka?? :polew: gardelko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 paluszek to mnie boli Adama pewnie glowka albo glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 paluszek to mnie boli Adama pewnie glowka albo glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 znow jadles lody :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 znow jadles lody :bicz3: i popijał wódką stąd gardełko i główka a nie wiadomo co jeszcze robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 znow jadles lody :bicz3: :polew: wlasnie nie, ale idac z imprezy zaczal padac snieg i zaczalem troche rzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 malenstwo pozwole sobie wprowadzic mala korekte w twoja wypowiedz jadl lody wiec boli go gardelko no i popijal wodka wiec boli go glowa a nie wiadomo co robil jeszcze i od tego wlasnie boli go jeszcze glowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 to wy sobie jeszcze pogadajcie a ja jeszcze sobie kawy zrobie bo mało mam wróce później :> MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZE [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:51_________________________________________________ malenstwo pozwole sobie wprowadzic mala korekte w twoja wypowiedz jadl lody wiec boli go gardelko no i popijal wodka wiec boli go glowa a nie wiadomo co robil jeszcze i od tego wlasnie boli go jeszcze glowka zgadzam sie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Tobie malenstwo rowniez milego dzionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 co za historyjki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Tobie malenstwo rowniez milego dzionka dziękuje :thankyou2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ja tez spidalam cos wszamac i do pracy. milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:53_________________________________________________ co za historyjki :gwizdanie: [/quote kuruj sie Adamie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:55_________________________________________________wpadne po pracy . narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi