Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc Macieju :hi: , u mnie sloneczko narazie swieci tylko nie wiem jak dlugo :mysli:. wczoraj swiecilo tez przez 2h reszte dnia grad napier....... :sick3:

kiedy zawitasz w PL

:mysli:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc Macieju :hi: , u mnie sloneczko narazie swieci tylko nie wiem jak dlugo :mysli:. wczoraj swiecilo tez przez 2h reszte dnia grad napier....... :sick3:

kiedy zawitasz w PL

:mysli:

quwa dopiero koniec czerwca tak na urlopik, moze w maju urwe sie na pare dni bo musze na komunie wpasc do chrzesniaka

[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 08:56_________________________________________________ale w maju to samolotem smigne w jedna i druga. wiec jak bedzie jakis spocik akurat to dotelepie sie corsa :cool1:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________Ty rozumiem byczysz sie juz w domku?
Opublikowano

Ty rozumiem byczysz sie juz w domku?

:naughty: niestety :naughty:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:11_________________________________________________nie moge tak tyrać - jestem na to już za stary :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

:naughty: niestety :naughty:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:11_________________________________________________nie moge tak tyrać - jestem na to już za stary :cool1: :gwizdanie:

ja chcialem juz po podstawowce isc na rente ale sie quwy nie zgodzily :decayed:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:15_________________________________________________dobla ja musze spidalac, milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________narson

Opublikowano

ja chcialem juz po podstawowce isc na rente ale sie quwy nie zgodzily :decayed:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:15_________________________________________________dobla ja musze spidalac, milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:17_________________________________________________narson

3 maj sie ramy cobyś nie spadł :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
:siema::buhaha: i ja już mam 5 dni wolnego :decayed:
Opublikowano

dzine dobry :hi:

no to sobie pospalem :kox:

Opublikowano

Bramki można ominąć jadąc z Poznania przez Wrześnię na Konin 92 i za Słupcą wskoczyć na A2, czasami z nudów tak robiłem, tj. omijałem 2gą bramkę, ale dla posiadacza A3, 24 zł i przejazd z Poznania do Konina w 40 min to chyba nie problem, czasami na bramkach fajne kasjerki są :)

bramkę - bo tej w poznaniu nie ominiesz,

Ominiesz nie jadąc autostradą ew. śmigając na Wrześnię 92ką[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:42_________________________________________________BTW nie ma sensu jechać autostradą z Poznania do Wrześni, nie zaoszczędzi się za bardzo na czasie ale na kasie TAK

jak chcesz ominąć bramkę pod Poznaniem to na Wrześnie lecisz jak napisał Bartek - 92-ką. Jak chcesz ominąć następną, to wjeżdżając na autostradę we Wrześni musisz z niej zjechać na Słupce.[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:50_________________________________________________

dzine dobry :hi:

no to sobie pospalem :kox:

ja mam dzisiaj wolne a obudziłem się o 9 :disgust:

Opublikowano

ja mam dzisiaj wolne a obudziłem się o 9 :disgust:

no to zawsze wqrza.

wlasnie nikus, gdzie ty staconujesz w SKP? niedlugo sie musze pojawic swoja furmanka po stempelek :naughty:

Opublikowano

:siema:

Bramki można ominąć jadąc z Poznania przez Wrześnię na Konin 92 i za Słupcą wskoczyć na A2, czasami z nudów tak robiłem, tj. omijałem 2gą bramkę, ale dla posiadacza A3, 24 zł i przejazd z Poznania do Konina w 40 min to chyba nie problem, czasami na bramkach fajne kasjerki są :)

ja przeważnie jeżdżę z Winograd to się wbijam obwodnicą i wylatuje w Antoninku i jest ok, ale dzisiaj odbieram dziewczynę z Ławicy i nie chce mi się pchać przez cały Poznań :wink4: a co do 24 zł to tyle mnie kosztuje cały przejazd do chaty :tongue4: i tak w Słupcy zjeżdżam zawsze, bo jadę przez Kleczew jeszcze :wink4:

Opublikowano

wlasnie nikus, gdzie ty staconujesz w SKP? niedlugo sie musze pojawic swoja furmanka po stempelek :naughty:

www.autohelp.pl :wink4:

[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:06_________________________________________________

i tak w Słupcy zjeżdżam zawsze, bo jadę przez Kleczew jeszcze :wink4:

no do Ślesina raczej inaczej się nie da :)

jak chcesz zaoszczędzić 12zł to musisz lecieć na Wrześnie krajówką nr 92

Opublikowano

co się nie da, niektórzy jeżdżą przez Konin :decayed: pojade dzisiaj autostradą do Słupcy, tylko się chciałem upewnić ile mnie bramek czeka przy Poznaniu, bo słyszałem, że są dwie... :mysli:

Opublikowano

a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? :mysli:

btw. jak chcesz chcesz wjechac na autostrade od str bulgarskiej, przeciez nigdzie sie nie krzyzuja? :mysli:

Opublikowano

z Poznania do Konina masz 2 bramki... chyba nawet do Strykowa już później żadnej nie ma. i z Poznania do Nowego Tomyśla jest jedna.

Opublikowano

co się nie da, niektórzy jeżdżą przez Konin :decayed: pojade dzisiaj autostradą do Słupcy, tylko się chciałem upewnić ile mnie bramek czeka przy Poznaniu, bo słyszałem, że są dwie... :mysli:

kolo poznania jest tez bramka na odcinku buk - glogowska blizej glogowskiej

Opublikowano

tj właśnie w kierunku na Nowy Tomyśl

Opublikowano

a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? :mysli:

btw. jak chcesz chcesz wjechac na autostrade od str bulgarskiej, przeciez nigdzie sie nie krzyzuja? :mysli:

czepialski :gwizdanie: poradzę sobie jakoś :naughty:

Opublikowano
mapa_big_A-2.jpg
Opublikowano

tj właśnie w kierunku na Nowy Tomyśl

nie koniecznie, moze byc na kierunku poznan, gdy jedziesz od str buku :cool1:

Opublikowano

dzięki Nikusiosławie :cool1: