Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do MatBet w Sadach. :wink4:

będziesz szambonurkiem? :decayed: żarcik :wink4:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:02_________________________________________________

:siema:

joł :hi:

nie szambonurkiem :decayed:

praca biurowa :naughty::wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie nabijaj sie z Rakusia :cool1:

o kutwa :blink::polew:

:baseball: bo lanie bedzie :polew:
Opublikowano

rozumiem :) czyli sekretarka, mówisz? :decayed:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:06_________________________________________________

lepiej walka na gołe klaty :naughty::polew:

Opublikowano

rozumiem :) czyli sekretarka, mówisz? :decayed:

:evil: hehe

głównie wyceny itp. a co do sekretarek to będzie można oko nacieszyć :naughty:

Opublikowano

rozumiem :) czyli sekretarka, mówisz? :decayed:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:06_________________________________________________

lepiej walka na gołe klaty :naughty::polew:

ciekawe :mysli::polew:
Opublikowano

no to powodzenia w takim razie :good:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:10_________________________________________________

:mysli::naughty:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:10_________________________________________________:siema:marcys

Opublikowano

dobra spidalam dzisiaj miałem zabiegany dzien. :confused4:

Mykam na jakiegos filma :wink4:

Miłej nocki :hi:

Opublikowano

ja też zaraz zmykam, do jutra :hi:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:18_________________________________________________a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? :mysli:

Opublikowano

no to powodzenia w takim razie :good:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:10_________________________________________________

:mysli::naughty:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:10_________________________________________________:siema:marcys

:hi:
Opublikowano

ja też zaraz zmykam, do jutra :hi:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:18_________________________________________________a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? :mysli:

jedna bramka jest zaraz za trasa katowicka, druga na poziomie slupcy. [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:58_________________________________________________

Do MatBet w Sadach. :wink4:

będziesz szambonurkiem? :decayed: żarcik :wink4:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:02_________________________________________________

:siema:

joł :hi:

czyli szambobiurkiem :wink4: :wink4: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:00_________________________________________________

Cześć i czołem :bry:

jak wieczorek mija??

a na pogawedkach w domku :naughty:

Opublikowano

a powiedźcie mi jeszcze, jak się wbije na od Bułgarskiej na A2 w stronę Konina to przy Poznaniu będę miał 1 czy 2 bramki? :mysli:

z Konina do Poznania masz 2 bramki... jedna między Katowicką a Wrześnią, a druga między Słupcą a Koninem :wink4:

Opublikowano

:hi: ja już mam weekend na szczęście :)

ja też i to nawet ekstra długi - min 4 tyg :gwizdanie: :kox: :kox: :kox::naughty:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:18_________________________________________________wstałem 2 godz temu , chyba sie położe i odeśpie :gwizdanie:

Opublikowano

Bramki można ominąć jadąc z Poznania przez Wrześnię na Konin 92 i za Słupcą wskoczyć na A2, czasami z nudów tak robiłem, tj. omijałem 2gą bramkę, ale dla posiadacza A3, 24 zł i przejazd z Poznania do Konina w 40 min to chyba nie problem, czasami na bramkach fajne kasjerki są :)

Opublikowano

Bramki można ominąć jadąc z Poznania przez Wrześnię na Konin 92 i za Słupcą wskoczyć na A2, czasami z nudów tak robiłem, tj. omijałem 2gą bramkę, ale dla posiadacza A3, 24 zł i przejazd z Poznania do Konina w 40 min to chyba nie problem, czasami na bramkach fajne kasjerki są :)

bramkę - bo tej w poznaniu nie ominiesz,

Opublikowano

Ominiesz nie jadąc autostradą ew. śmigając na Wrześnię 92ką[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:42_________________________________________________BTW nie ma sensu jechać autostradą z Poznania do Wrześni, nie zaoszczędzi się za bardzo na czasie ale na kasie TAK

Opublikowano
:siema: dobry dzień :>
Opublikowano

siemanderos :hi:

Opublikowano

zdrastwujcie malciki i dziewuchy !

:naughty:

pogoda to widze średnia u nas - pochmurno itepe.

jutra ma sie poprawić podobno[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 08:31_________________________________________________

siemanderos :hi:

joooł

Opublikowano

czesc Macieju :hi: , u mnie sloneczko narazie swieci tylko nie wiem jak dlugo :mysli:. wczoraj swiecilo tez przez 2h reszte dnia grad napier....... :sick3: