Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolo poznania jest tez bramka na odcinku buk - glogowska blizej glogowskiej

tj właśnie w kierunku na Nowy Tomyśl

nie koniecznie, moze byc na kierunku poznan, gdy jedziesz od str buku :cool1:

z autostrady zjazd na Buk jest tylko jadąc w kierunku na Nowy Tomyśl... w odwrotną stronę nie ma zjazdu/wjazdu :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czepialski :gwizdanie: poradzę sobie jakoś :naughty:

jazda w kierunku na buk to niezle nadlozysz drogi.

skoro odbierasz dziewczyne z lawicy, to lepiej jechac do hetmanskiej i z katowickiej wjechac ew. jechac do glogowskiej i z glogowskiej wjezdzac na a2[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:38_________________________________________________

z autostrady zjazd na Buk jest tylko jadąc w kierunku na Nowy Tomyśl... w odwrotną stronę nie ma zjazdu/wjazdu :wink4:

no ale przeciez 1. w buku mozesz na autostrade wjechac, w kier poznania :cool1:

2. mozesz wogole jechac od samego nowego tomysla i tez bedzie to kier poznan :decayed:

Opublikowano

jadąc z Poznania do Nowego Tomyśla jest zjazd na Buk. czy jest wjazd z Buku na autostradę nie pamiętam... natomiast z Buku na Poznań na pewno na autostradę nie wjedziesz... jadąc z Nowego Tomyśla pierwszy zjazd masz w Komornikach na Głogowską :wink4:

Opublikowano

jadąc z Poznania do Nowego Tomyśla jest zjazd na Buk. czy jest wjazd z Buku na autostradę nie pamiętam... natomiast z Buku na Poznań na pewno na autostradę nie wjedziesz... jadąc z Nowego Tomyśla pierwszy zjazd masz w Komornikach na Głogowską :wink4:

wezel BUk, ma nastepujaca konfiguracje:

zjazd z autostrady A2 kierunek od strony poznania ( juz po pobraniu oplaty) na droge 307

wjazd z drogi 307 na autostrade A2 w kierunku poznań (czyli na punkt poboru oplat)

innych opcji nie ma. :hi:

Opublikowano

wezel BUk, ma nastepujaca konfiguracje:

zjazd z autostrady A2 kierunek od strony poznania ( juz po pobraniu oplaty) na droge 307

wjazd z drogi 307 na autostrade A2 w kierunku poznań (czyli na punkt poboru oplat)

innych opcji nie ma. :hi:

już znalazłem zdjęcie... coś mi się jebło. nie ma możliwości zjazdu na Buk jadąc z Nowego Tomyśla...

http://www.miplo.pl/point.php?p=ndjEA2sC

Opublikowano

ale dyskusje wywołałem :decayed:

Opublikowano

z Buku na Nowy Tomyśl też na autostradę nie wjedziesz...

[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:54_________________________________________________

ale dyskusje wywołałem :decayed:

hehe ale warto to wiedzieć bo ten węzeł jest wyjątkowo do d*p.y

Opublikowano

przeciez to napisalem.... :cool1:

ten wezel jest dokladnie przemyslany, aby zmusic osoby ktore jada w kierunku nowy tomysl do uiszczania oplat. o wiele wiecej osob korzystaloby z autostrady mogac na nia wjechac z bukowskiej.

podobnie mnostwo poznaniakow mieszkajacych w buku i okolicach by chetnie z niej korzystala. pobieranie oplaty 12 PLN za przejazd 10 km odcinka to zwyczajne bandyctwo :kwasny:

Opublikowano

Zgadam się kolego ja lece z nowego omyśla do poznania to płace 12 zł niby nie dużo ale nieraz w 2 strony tak latam...

przeciez to napisalem.... :cool1:

ten wezel jest dokladnie przemyslany, aby zmusic osoby ktore jada w kierunku nowy tomysl do uiszczania oplat. o wiele wiecej osob korzystaloby z autostrady mogac na nia wjechac z bukowskiej.

podobnie mnostwo poznaniakow mieszkajacych w buku i okolicach by chetnie z niej korzystala. pobieranie oplaty 12 PLN za przejazd 10 km odcinka to zwyczajne bandyctwo :kwasny:

Zgadam się kolego ja lece z nowego Tomyśla do Poznania to płace 12 zł niby nie dużo ale nieraz w 2 strony tak latam... i to juz po kieszeni poleci ...

Opublikowano

cześć wszystkim :hi:

Opublikowano

co tu taki spokój??? wszyscy okna myją i sprzątają? :cool1::naughty:

Opublikowano

a jestem tylko trochę zajęty jestem :evil:

Opublikowano

Ja oglądam koncert Madonny na Divudi :)

Opublikowano

ja zaraz coś na HBO :)

Opublikowano

ja patrze na chłopaków z Miami :decayed:

Opublikowano

eloł :hi:

[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 22:59_________________________________________________jakby ktoś chciał kupić opony w pewnej firmie to odradzam... kupiłem 4 sztuki goodyeara i wszystkie bija... musze je zawiezc do reklamacji... szok !! i jeszcze potem jak sprawdzilem okazalo sie ze opony sa z 2008 roku.. normalnie smiech na sali

Opublikowano

hej byłem wczoraj u Was w firmie :)[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________a gdzie kupiłeś :mysli:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

siema :hi:

a tu co taki wysyp :mysli:

Opublikowano

szału ni ma... ale pogoda dzisiaj była :kox: wyjeżdżałem z Poznania to było 7 stopni, a jak dojechałem do chaty to już było 0, a od Słupcy śnieg i lekki grad napierniczał... Zasrany kwiecień-plecień :decayed: