Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kumpel przyjechal po Mnie autem, patrze a ten ma snieg na dachu, mowie skad Ty zes przyjechal :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kumpel przyjechal po Mnie autem, patrze a ten ma snieg na dachu, mowie skad Ty zes przyjechal :decayed:

oglądałem przed chwilą avatara na kompie

- chyba sie wybiorę do kina :naughty:

Opublikowano

kumpel sobie lambo kupil, jak wsiadlem do srodka to kurde bardziej Mi sie widzi w mojej A4 :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:20_________________________________________________

tego filmu sie nie oglada na kompie, tylko w IMAX-ie :)

Opublikowano

hej byłem wczoraj u Was w firmie :)[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________a gdzie kupiłeś :mysli:

a jak myslisz ?? :)

mnie w firmie nie ma od srody :)

i swoja droga gratulacje i pozdrowienia dla dzielnej zony :)[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:21_________________________________________________

koniecznie idz na 3D - jest warto !!

Opublikowano

kumpel sobie lambo kupil, jak wsiadlem do srodka to kurde bardziej Mi sie widzi w mojej A4 :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:20_________________________________________________

tego filmu sie nie oglada na kompie, tylko w IMAX-ie :)

w lambo pewno w środku takye drewniano jak w fordach z lat 90 :decayed:

kiedyś bardzo dawno temu zanim jeszcze kupiłem moje 1 audi przymierzałem się do hondy prelude tej nowszej z lampami wyższymi niż szerszymi :polew:

i kuwa ja wsiadłem do środka to wyleść ni mogłem :polew::decayed:

siedziało sie w tym wozie z 10 cm od asfaltu - wtedy stwierdziłem że za stary jestem żeby po czworakach z auta wysiadać i musze znaleść coś wygodniejszego, jak wsiadłem B5 od razu mi spasiło

Opublikowano

kiedyś bardzo dawno temu zanim jeszcze kupiłem moje 1 audi przymierzałem się do hondy prelude tej nowszej z lampami wyższymi niż szerszymi :polew:

siedziało sie w tym wozie z 10 cm od asfaltu - wtedy stwierdziłem że za stary jestem żeby po czworakach z auta wysiadać i musze znaleść coś wygodniejszego, jak wsiadłem B5 od razu mi spasiło

a potem ją tak bezczelnie sprzedałeś :decayed:

Opublikowano

a potem ją tak bezczelnie sprzedałeś :decayed:

:embarrassed::cool1:

Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 06:39_________________________________________________ostatni dzien pracy :sick3: ,pewnie bede tyral do 22.00 albo jeszcze dluzej :disgust:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 06:44_________________________________________________a wy łotry wstawac co gnijecie jak pyry w kopcach :brawo:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 06:54_________________________________________________jutro smigne sobie do znajomych do koloni,samemu nie jest fajnie spedzac swieta :confused4:. najlepiej w domku z rodzinka ale nie zawsze jest tak jak my chcemy :cool1:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 07:22_________________________________________________zaraz bede musial sie zbierac do pracy :disgust:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 07:30_________________________________________________zycze Wam wszystkim ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCHi nie pijcie za duzo :przebiegly::decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 07:32_________________________________________________to milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 07:41_________________________________________________narson

Opublikowano

dobry w Wielką Sobotę :hi:

Opublikowano

cześć wszystkim w wielką sobotę :hi:

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego na święta :)

Opublikowano
:bry: ale tu wieje pustką dzisiaj :gwizdanie:
Opublikowano

ostatnio codziennie .... święta są :)

Opublikowano

święta są :)

taaa? :shocked:

:polew:

Opublikowano

Wszystkim klubowiczom/wiczkom wszystkiego najlepszego i zdrowych spokojnych Świąt

Opublikowano

Lech powiózł Legie :good: :good: :good::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

aż 1-0

Opublikowano

aż 1-0

można powiedzieć mieli szczęście że tylko tyle przegrali :gwizdanie:
Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 07:43_________________________________________________wstawac szkoda dnia :evil2: