Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten wiadukt w porownaniu z wyremontowanym sremskim mosrem wyglada jak nowka cewka :naughty:[br]Dopisany: 28 Maj 2010, 08:38_________________________________________________mogli by sie wziac za wiadukt na katowickiej kolo M1, ten to dobiero jest r....... [br]Dopisany:

Jeśli ten koło Kinepolis .. toż to on już jest zrobiony .. od roku chyba ....

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

a od jutra wiadukt w Antoninku idzie do piachu ... bendom korki :)

to mnie pocieszyłeś :wallbash: czyli jak będę śmigał na chatę z Winograd to lepiej przez Garbary i Śródkę niż Bałtycką, obwodnicą do Antoninka? :mysli:

Opublikowano

z tego co wiem to w stronę do Swarzędza ruch idzie lepiej niż w drugą mańkę :wink4:

Opublikowano

z tego co wiem to w stronę do Swarzędza ruch idzie lepiej niż w drugą mańkę :wink4:

ale czy lepiej znaczy przejezdnie? :cool1: ja jade dopiero w środę, więc będzie syf na bank... :thumbdown:
Opublikowano

przejezdne jest w obie strony...

Opublikowano

wybiera się ktoś?

http://www.a3-club.net/zlot/

Opublikowano

Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach. :naughty:

Autobus,pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała

- autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie:

"przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia

odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."

No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:

"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe piz*y zjada się na kolację".

Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania.

:decayed:

Opublikowano

Autobus,pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała

- autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie:

"przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia

odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."

No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:

"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe piz*y zjada się na kolację".

:decayed:

dobre dobre :decayed:

Opublikowano

cześć :hi:

dobre dobre Piechol :good:

Opublikowano

2 dni temu to czytałem gdzieś na necie to było w Gdańsku, jakieś pół roku temu kolega mi to opowiadał to o Poznaniu...

ale text dobry ;)

Opublikowano

wybiera się ktoś?

http://www.a3-club.net/zlot/

ja nie :no:
Opublikowano

:polew: :polew:

Opublikowano

Siemano wszystkim :hi:

Kupe lat, ale postaram się być w niedziele

Apropos... Zna ktoś jakieś dobre dojście do części - potrzebowałbym dla siebie przedni zderzak, maskę i grill :)

Opublikowano

siemanderos łotry :decayed:

Opublikowano

narobilem sie jak beduin to drina moge siorbnac, akceptuje ktos :drunk:

Opublikowano

Siemano wszystkim :hi:

Kupe lat, ale postaram się być w niedziele

Apropos... Zna ktoś jakieś dobre dojście do części - potrzebowałbym dla siebie przedni zderzak, maskę i grill :)

w co przyjebałeś? :decayed:

ja właśnie sączę drinasa więc zdrówko :drinks:

Opublikowano

ja piwko :)