Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieńdobrywieczór :>

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: lece do pracy :gwizdanie:
Opublikowano

ja właśnie wróciłem...

Opublikowano
:hi:

a Ty to kto ? :mysli::cool1: [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 21:37_________________________________________________ :>

Czarny Diabeł z Guadelupy

Nie pytaj tylko tankuj :cool1:

Opublikowano

Witam wieczornie,

Malutka, a czego szukalas na moim profilu ostatnio? Zapytaj wprost a nie cichcem..

Widze, ze sie ruszyly wplaty z wlkp na serwer. Nie wiem jak inni, ale ja zaoszczedzilem dzieki forum sporo, wiec czas sie odwdzieczyc a i z praktycznego punktu widzenia licze na jeszcze. Wiec trzeba nie dac tej kurze pasc i niech dalej znosi jajka :wink4:. Pozdrawiam

Opublikowano

a Ty to kto ? :mysli::cool1: [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 21:37_________________________________________________ :>

Czarny Diabeł z Guadelupy

Nie pytaj tylko tankuj :cool1:

może przy okazji :tongue4: [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:08_________________________________________________

Witam wieczornie,

Malutka, a czego szukalas na moim profilu ostatnio? Zapytaj wprost a nie cichcem..

Widze, ze sie ruszyly wplaty z wlkp na serwer. Nie wiem jak inni, ale ja zaoszczedzilem dzieki forum sporo, wiec czas sie odwdzieczyc a i z praktycznego punktu widzenia licze na jeszcze. Wiec trzeba nie dac tej kurze pasc i niech dalej znosi jajka :wink4:. Pozdrawiam

Profile są po to żeby na nie zaglądać prawda?? [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:11_________________________________________________ To sie więcej nie powtórzy...
Opublikowano

Witam wieczornie,

ja również się dorzuciłem :)
Opublikowano

Czesc Madasie.

Pozno cosik, nie..

Opublikowano

cześć Bartek :hi:

zgadza się jest już późno .... zaraz spadam do wyrka ... :)

Opublikowano

Profile są po to żeby na nie zaglądać prawda?? [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:11_________________________________________________ To sie więcej nie powtórzy...

Cos Ty taka drazliwa? Zagladaj sobie do woli.

Dobranoc Wszystkim

Opublikowano

dobranoc :)

Opublikowano
:hi: i dobranoc Idę spać... :polew:
Opublikowano

na 7 do roboty więc spadam

3-majta sie

Opublikowano

dobly z rana :hi:

Opublikowano

cześć :naughty:

czesc malenstwo[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:27_________________________________________________co tam? :wink4:

Opublikowano

czesc malenstwo[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:27_________________________________________________co tam? :wink4:

mogłoby być lepiej...ale co tam-musi być jak jest
Opublikowano

mogłoby być lepiej...ale co tam-musi być jak jest

musisz sie pocieszac ze moglo byc gorzej :wink4:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:38_________________________________________________a Adas to tu jeszcze wpada? :mysli:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:44_________________________________________________bede zaraz spidalal do pracy wczesniej zaczne wczesniej skoncze :decayed:, chyba :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:54_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:56_________________________________________________3maj sie malenstwo :good:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 07:58_________________________________________________narson