Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 LECH jak zwykle gra do piz*y siema Michaś
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 LECH jak zwykle gra do piz*y siema Michaś :polew:
Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 LECH jak zwykle gra do piz*y siema Michaś :polew: co zacieszasz
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 LECH jak zwykle gra do piz*y siema Michaś :polew: co zacieszasz a wesoło wyszło co tam pozytywnego u Ciebie ?
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 cześć Patryś dawno Cie nie było :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 cześć Patryś dawno Cie nie było :gwizdanie: praca praca itd. co tam pozytywnego u Ciebie ? luty będzie ciekawy jak pamiętasz kiedyś ci coś na pw opowiadałem
Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A jak :naughty: ale ty nie pijesz
Madas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A jak :naughty: ale ty nie pijesz to co ale i tak się cieszę że w końcu mordkę Twoją zobaczę na żywca ....
Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja tyż się cieszę , tyle obiecywałem i ch.. z tego było [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 21:00_________________________________________________ i cisza
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to w końcu się poznamy mam nadzieję że ten zlot będzie fajny...
Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to w końcu się poznamy mam nadzieję że ten zlot będzie fajny... coś mało osób niecała setka
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 LECH to same szmaty cioty i kurwo-kopacze :thumbdown: :thumbdown: i gdzie z tym szerokim ryjem w te wąskie drzwi
Adas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 LECH to same szmaty cioty i kurwo-kopacze :thumbdown: :thumbdown: i gdzie z tym szerokim ryjem w te wąskie drzwi spokojnie Nikus :>
variocustoms Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 nikuś mam już drugiego Lemma 900 na uchwycie dokręcanym, lepszy dobiór niż na magnesie, wystarczy dobrze dokręcić i masa jest OK, można sprawdzić OHMomierzem czyli miernikiem univ. w Audi miałem odbiór ok 35 km, teraz nie mam zestrojonej pod auto ale liczę na ok 25 km
nike21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tylko czytając np elektrodę więcej osób uważa ze SIRIO jest lepsza od LEMMa... i bądź tu mądry... ja mam teraz SIRIO AS-100 i jestem mega zadowolony ale na uchwyt chce mieć jakąś łamaną... na tej co mam zasięg w mieście miałem 6km co uważam za dobry wynik
Rekomendowane odpowiedzi