Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w luboniu masz komis TomMar niedaleko stacji orlenu to właśnie z tomkiem zaczynałem [br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 22:30_________________________________________________on nadal sie w to bawi a ja chwilowo zaprzestałem bo musze prace napisać i sie obronic, a trudno było pisać będąc 4 dni w tyg w świecie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w luboniu masz komis TomMar niedaleko stacji orlenu to właśnie z tomkiem zaczynałem

kojarzę ten komis ale kolesia nie znam :wink4:

Ja miałem wcześniej MB W124. Przez 3 miesiące i 1 tydzień, potem znalazłem tylko szkło na parkingu ;(

solidne auto merc 124 :good:

Opublikowano

na dębcu wielu handluje ale jedymy od którego bym auto kupił to Olek Kawka

Opublikowano

nie znam też ...albo może znam a nie wiem że to Olek Kawka :mysli:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 22:34_________________________________________________a ten kawka nie mieszka czasem na świerczewie przy pasażu??

Opublikowano

nie znam też ...albo może znam a nie wiem że to Olek Kawka :mysli:

ma komis przy 28 czerwca jeździ nową M3 tzn. 2006 rok czerwoną

Opublikowano

to nie wiem :mysli:

Opublikowano

ale czasu handlu to bardzo miło wspominam 4 dni w tygodniu ostry balecik za granicą kluby w południowym rajchu wszystkie obskoczone ale najlepszy balecik był zawsze w wakacje we francji w okolicach Reims na polu gdzie pracowały polki :) oj tam sie działo :)

Opublikowano

ale czasu handlu to bardzo miło wspominam 4 dni w tygodniu ostry balecik za granicą kluby w południowym rajchu wszystkie obskoczone ale najlepszy balecik był zawsze w wakacje we francji w okolicach Reims na polu gdzie pracowały polki :) oj tam sie działo :)

opowiesz na spocie będzie ciekawie :good: masz zaklepane swoje wystąpienie :naughty:

Opublikowano

co do wystąpień to Twoje i tak są najlepsze więc swoją historie lepiej przemilcze :gwizdanie:

Opublikowano

co do wystąpień to Twoje i tak są najlepsze więc swoją historie lepiej przemilcze :gwizdanie:

nie ma lepsze gorsze ...wszystkie są za***iste .... masz zaklepane i tyle.... :naughty:

Opublikowano

oki :kox: to przygotuje referat :)

Opublikowano

nie musisz tak oficjalnie ...normalnie weź improwizuj z bani i tyle :tongue4:

Opublikowano

TAK JEST SZEFIE :naughty:

Opublikowano

szef to pojawił się na chwile i uciekł nawet nie napisał że nas lubi a drugi zaszył sie na wyspach ....chyba ksero szuka dla mnie :mysli:

Opublikowano

nawet nic miłego w tym starym roku nam nie powiedzieli :(

Opublikowano

dobry na wieczór !

panowie mam pytanko !

-czy jest coś takiego jak strona lub inny opis co wchodzi w skład pakietu oświetlenie albo pakietu s-line albo innego pakietu ?

ok już szukam

Opublikowano

dokładnie i jeden i drugi.....jednego dorwę jak przyjedzie po auto swoje do mnie od razu ma boksa a drugi jak wróci z uropu to boksa obskoczy na forum..... i jak mlody może tak być??? :polew:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 23:06_________________________________________________

dobry na wieczór !

panowie mam pytanko !

-czy jest coś takiego jak strona lub inny opis co wchodzi w skład pakietu oświetlenie albo pakietu s-line albo innego pakietu ?

był poruszany na forum taki temat....

Opublikowano

Wręcz musi tak być!! a na końcu zwolnimy ich i przejmiemy władze :banan:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________a tym czasem uciekam spać

Opublikowano

dobranocka ja też za chwilę będę spadał :hi:

Opublikowano

Wręcz musi tak być!! a na końcu zwolnimy ich i przejmiemy władze :banan:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________a tym czasem uciekam spać

:cool1: wladzy nie zdobywa sie sila...