Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry :hi:, jak widze nie dla wszystkich :thumbdown:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 08:15_________________________________________________

Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please...

quwa ze takie k....... chodza po ziemi.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

spadam, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 08:32_________________________________________________narson

Opublikowano

Wspolczuje :wallbash: :wallbash:

Znam ten bol....

Czyje b5 widzialem w sobote w nocy w okolicach rynku??

Wracalem z imprezy.

Siwe b5 avant z ramkami. :hi:

Opublikowano

NORMALNIE, za***ać SKURWIELI !!!

Opublikowano

kuurwa co jest ... znowu się zaczyna :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown::wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 13:28_________________________________________________Chris współczuję :kwasny:
Opublikowano

Witam, zna ktoś może dobrego mechanika który by mi pomógł znaleźć przyczynę drgania i buczenia? Typu sprawdzi erg, plecionkę, dwumasa itp. Niestety natrafiam na samych kiepskich... Ostatni stwierdził, że każdy by chciał mieć tak cichy samochód :blink:

A druga sprawa może ktoś miał już taki problem, mianowicie wymieniłem klocki i tarcze z przodu i podczas hamowania przy samym prawie już zatrzymaniu słychać jakby się ścierały (nie wiem jak to opisać jakby kamyczki dostały się, coś w tym stylu). Mechanik sprawdzał i niby klocki i tarcze są ok. Nie wspomnę, że piszczą...

Opublikowano

Witam, zna ktoś może dobrego mechanika który by mi pomógł znaleźć przyczynę drgania i buczenia? Typu sprawdzi erg, plecionkę, dwumasa itp. Niestety natrafiam na samych kiepskich... Ostatni stwierdził, że każdy by chciał mieć tak cichy samochód :blink:

A druga sprawa może ktoś miał już taki problem, mianowicie wymieniłem klocki i tarcze z przodu i podczas hamowania przy samym prawie już zatrzymaniu słychać jakby się ścierały (nie wiem jak to opisać jakby kamyczki dostały się, coś w tym stylu). Mechanik sprawdzał i niby klocki i tarcze są ok. Nie wspomnę, że piszczą...

Ad.1

http://rankingwarsztatow.pl/szczegoly_warsztatu.php?id=21812

Wojtek - możesz się powoływać na czarne Audi 3.0TDI

(niestety wyprowadzili się poza Poznań - nie znam nowego adresu - wcześniej byli na Kopaninie)

W Poznaniu Nikuś ma kogoś na Grunwladzie[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 15:33_________________________________________________

Siemanko

czy to ktoś od nas miał "wejście smoka "

http://www.youtube.com/watch?v=064T4F1M5oc&feature=related

jedyne kabrio jakie kojarzę ma Dziubal ze Style, ale jest srebrne i nie S4

Opublikowano

W Poznaniu Nikuś ma kogoś na Grunwladzie

Podziękuję... Byłem i jak wymieniał mi sprzęgło w lagunie to zerwał linkę od prędkościomierza i tłumaczył że była zardzewiała, a nigdzie nie było rdzy. Następnie jak pedał chodził ciężko to twierdził, że linka od sprzęgła jest do wymiany, a nawet jej nie sprawdził co oczywiście nie było prawdą. Jak byłem audiczką żeby te właśnie buczenie itp. poszukał i wyregulował drzwi oraz poprawił wtyczkę od air baga to tylko wtyczkę ruszył, a reszty nie... :disgust:

Ale dzięki za namiary.

P.S W okolicach Poznania też mogą być.

Opublikowano

P.S W okolicach Poznania też mogą być.

To w linku masz aktualną komórkę do Wojtka, a warsztat gdzieś za autostradą w kierunku na Katowice.

http://rankingwarsztatow.pl/szczegoly_warsztatu.php?id=21812

Opublikowano

Pepin listonosz coś przytargał ? :naughty:

Opublikowano

elo :hi:

widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie:

Opublikowano

ja już dostałem :kwasny:

Opublikowano

ja już dostałem :kwasny:

i ile kosztowała Cię portretówka ??

Opublikowano

Nadal nic ... właśnie dzwoniłem do domu,

może mam lepszy wosk i pochłaniam wiązkę pomiarową :D .. polecam Collonite - a nie jakieś Magłajersy :kox:

Opublikowano

Nadal nic ... właśnie dzwoniłem do domu,

może mam lepszy wosk i pochłaniam wiązkę pomiarową :D .. polecam Collonite - a nie jakieś Magłajersy :kox:

a tak właśnie się zastanawiałem co Ci się tak świeci... ta tablica

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: z Wawki :decayed: wróciłem ze szkolenia, prysznic i idziemy się integrować dalej :kox:
Opublikowano

:hi: z Wawki :decayed: wróciłem ze szkolenia, prysznic i idziemy się integrować dalej :kox:

a ten znowu pije :wink4:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 18:00_________________________________________________Ja spadam z roboty do chaty wiec... narson :)