Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

faktycznie, mozna sie posrac, a wydawaloby sie ze prosta wymiana plynu hamulcowego nie powinna byc zrodlem problemow. :mysli:

i tak się cieszę, że z Łodzi wróciłem chociaż... ale no jest masakra... we wtorek do ASO i mnie ogołocą przed świętami pięknie coś czuje... :disgust:

w ASO poplyniesz,

ale jezeli chcesz ASO dam ci namiary do VW, w ktorym mam dobrego znajomego. zaplacisz, roboczogodzine ASO, ale nie beda wymieniac w ciemno.

Hmmm, w sumie, na poniedzialek moglbym zalatwic namiary na mechanika, ktory u nich pracowal. kumpel mowi, ze jest dobry. gosc odszedl z ASO i teraz robi na swoj rachunek.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

faktycznie, mozna sie posrac, a wydawaloby sie ze prosta wymiana plynu hamulcowego nie powinna byc zrodlem problemow. :mysli:

i tak się cieszę, że z Łodzi wróciłem chociaż... ale no jest masakra... we wtorek do ASO i mnie ogołocą przed świętami pięknie coś czuje... :disgust:

w ASO poplyniesz,

ale jezeli chcesz ASO dam ci namiary do VW, w ktorym mam dobrego znajomego. zaplacisz, roboczogodzine ASO, ale nie beda wymieniac w ciemno.

Hmmm, w sumie, na poniedzialek moglbym zalatwic namiary na mechanika, ktory u nich pracowal. kumpel mowi, ze jest dobry. gosc odszedl z ASO i teraz robi na swoj rachunek.

wszstko fajnie, pięknie tylko mi serio zależy na czasie... już odwołałem dwa wyjazdy w pon i wt, a na czwartek rano bardzo bym chciał mieć gotowe auto... :wallbash: no i najlepsze, że każde ruszenie auta z parkingu to teraz 200 zł +, więc oddam chyba do ASO... pytałem się od tygodnia o jakieś namiary to nikt nic nie pisał... :thumbdown:

Opublikowano

wszstko fajnie, pięknie tylko mi serio zależy na czasie... już odwołałem dwa wyjazdy w pon i wt, a na czwartek rano bardzo bym chciał mieć gotowe auto... :wallbash: no i najlepsze, że każde ruszenie auta z parkingu to teraz 200 zł +, więc oddam chyba do ASO... pytałem się od tygodnia o jakieś namiary to nikt nic nie pisał... :thumbdown:

o ASO nie pytales tylko o mechanika. :tongue4:

jezeli ASO uderz, do Rzepecki Mroczkowski przy Wiatracznej. ja postaram sie zapytac do kogo tam sie warto zglosic. na wtorek moznaby Ciebie umowic.

natomiast ow mechanik, to nie wiem jak z nim sprawa wyglada, przypomnialem sobie o nim dopiero przy okazji wlasnie tego punktu ASO, kolega mowil mi ze gosc jest dobry, gdy mialem robic rozrzad w B6.

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Piechol, ja ostatnio rzadko zaglądałem ... Szukała na Piątkowie, nie jest tani

pracuje tam znajomy - zawsze jest na 400m

byłem wczoraj u nich kółka wymienić - niestety dzisiejszą sobotę mieli wolną i tak ....

Jak chcesz to sprawdzony mechanik z wieloma Audi to Wojtek (kiedyś ASO) - teraz swój nowy warsztat: 505626350

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

co tam Piotrek, kiedy do Polski :)

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:29_________________________________________________

co tam Piotrek, kiedy do Polski :)

czesc Adamie, dopiero 24 grudnia. licze na to ze dam rade z samego rana wyjechac do pl[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:32_________________________________________________za wiele to nie naskrobaliscie wczoraj :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:42_________________________________________________uciekam do pracy, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:46_________________________________________________narson

Opublikowano

hej :hi: :hi:

Opublikowano

dzien dobry :hi: :hi:

Opublikowano
:siema: fura działa :banan:
Opublikowano

coś zrobił?

Opublikowano

coś zrobił?

odpowietrzyli mi sprzęgło i jest klasa... :cool1:

Opublikowano

a gdzie w końcu robiłeś?

Opublikowano

a gdzie w końcu robiłeś?

w Koninkach, u zioma od Pepina :wink4:

Opublikowano

:hi:

jak tam przygotowania do świąt ??

Opublikowano

:hi:

jak tam przygotowania do świąt ??

dobrze, trenuje gardło :decayed:

Opublikowano

ja też :decayed:

dzisiaj lodówkę naprawiłem

Opublikowano

ja mam stare volvo na dworzu i tam browara w bagażniku czymie - lodówka niepotrzebna :no::decayed: