Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to sie Musa rozpisałeś :)

a co powiesż o silnikach 2.7 i 3.0 TDI w C5?

chyba C6 :mysli: to samo co w a4, czyli są balączki, ale jest przyjemność :tongue4:

zgadza się Wojtas... o jednym myślałem o drugim pisałem :kwasny:

a chcesz w ryj ? :decayed::tongue4:

a długo można trzymać? :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe ja miałem 139 km/h na 90 :) i też 300 zł i 8 pkt tydzień po zakupie bepiuntki :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________dziś w końcu wahacze górne wymienione i autko jeździ jak nowe :evil: - dzięki Młodzik za polecenie mechanika :good:

Opublikowano

http://www.youtube.com/profile?feature=iv&annotation_id=annotation_536268&user=mustruendor[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 22:45_________________________________________________1292427120_by_piersmen.jpg

:polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 22:47_________________________________________________1292427015_by_eknal.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

cześć :hi:

:polew: :polew:

Opublikowano

cześć :hi:

:polew: :polew:

ale wesoło :kox:

Opublikowano

idę w kimono zmęczony trochę jestem :)

Opublikowano

No to sie Musa rozpisałeś :)

a co powiesż o silnikach 2.7 i 3.0 TDI w C5?

w C5? 2,5 tdi only

w C6, 2,7 tdi i 3.0 tdi silniki bardzo ciekawe. ale trzeba uwazac na najtansze egzemplarze. mozna trafic na mine. wpostaci lejacych wtryskow, czy nieprawidlowo dzialajacego napinacza/y hydraulicznego rozrzadu. trzeba uwazac na tiptroniki, lubi sie sypac ich sterownik.

unikalbym aut z DPF-em.

silnik 2,7 tdi jest bardzo ciekawy jednak brak quatro jest mankamentem. poniewaz do zaplacenia jest przy kazdym z nich 18,6 % akcyza, lepiej poszukac 3.0 tdi. koszty eksploatacji i napraw identyczne a jednak mocniejszy i Q.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 23:03_________________________________________________

idę w kimono zmęczony trochę jestem :)

biedactwo... :cool1::tongue4:

Opublikowano
w C5? 2,5 tdi only

a benzynki? :wink4:

Opublikowano
w C5? 2,5 tdi only

a benzynki? :wink4:

drosdek nie pytal.

benzynki, bez problemow sa tyle ze pala jak smoki :cool1:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 07:42_________________________________________________quwa musze na 11.50 zglosic sie do stomatologa bo cala morda mnie napidala :disgust:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

czesc Karol,ale z Ciebie ranny ptaszek ostatnio :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 08:13_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

Opublikowano

unikalbym aut z DPF-em.

tu tez bym nie generalizował, bo jak ktoś robi większość tras to nie ma problemów :) ja nie mam problemów u siebie, a w 3.0tdi jest z tewgo co wiem sporo wydajniejsz DPF :cool1:

Opublikowano

czesc Karol,ale z Ciebie ranny ptaszek ostatnio :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 08:13_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

no zapominam, wcześniej się przywitać ;)

wstawanie ok 6tej ma same zalety: masz puste drogi, szybciej jedziesz do pracy i wracasz , mniej paliwa zużywasz

wieczorem nie siedzisz i nie tracisz czasu na nic nie wnoszące oglądanie tv&netu ...

Jest jeszcze kilka innych ....

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 09:06_________________________________________________

unikalbym aut z DPF-em.

tu tez bym nie generalizował, bo jak ktoś robi większość tras to nie ma problemów :) ja nie mam problemów u siebie, a w 3.0tdi jest z tewgo co wiem sporo wydajniejsz DPF :cool1:

ja znam 3.0 ASB rocznik 2006 przebieg 300kkm i jeździ z tym samym DPFem ... ;)

Opublikowano

z definicji DPF, to zrodlo problemow. w zalozeniach przy homologacji i gdy auto jest nowe ekologiczna rewelacja. dopoki nowy - rewelacja, natomiast w miare zapelniania oraz utraty parametrow wyjsciowych czujnikow i el. wykonawczych silnika, zarowno skutecznosc DPFu jak i norma spalin sie rozjezdzaja.[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 10:01_________________________________________________pozatym w procesie dopalania sadzy - DPF staje sie zrodlem zanieczyszczen powietrza....

Opublikowano

ludziska.... czy teraz w niedziele robimy jakiś spocik? potem juz nie bedzie kiedy bo swieta i nr wiec mozna by sie spotkac ostatni raz :gwizdanie:

Opublikowano

ludziska.... czy teraz w niedziele robimy jakiś spocik? potem juz nie bedzie kiedy bo swieta i nr wiec mozna by sie spotkac ostatni raz :gwizdanie:

jestem za :good:

Opublikowano
Opublikowano

jak dla mnie warto byłoby spotkać się przed świętami ale to wszystko zależy od ludzi :)

Opublikowano

w niedziele trochę sajgon będzie w centrach handlowych :kox: