Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikuś, co do ważniactwa to możesz to źle odbierać, nigdy nie byłem i nie będę ważniakiem, czasami się tam czegoś uczepię ale chyba mam podstawy, jak mało na forum siedzisz to pewnie nie widzisz jak poziom naszego forum spada w sensie retorycznym

czy ja wiem czy poziom spada... a nawet jeśli to porządek niech robią zieloni :wink4: kilka Twoich zaczepek było w moim mniemaniu bez sensu, trudno mi tu teraz przytoczyć konkrety, ale kiedyś chyba miałeś więcej luzu w sobie :)

ale może faktycznie za mało siedzę na forum i nie kumam o co loto :decayed:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 21:24_________________________________________________

mam pytanko: pamięta ktoś jak miał na imię Vito? ten od srebrnej Eski B5 :decayed:

może Witek :decayed:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 21:25_________________________________________________Witek na 100% sprawdziłem na www.htp.info.pl :good:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Michał, zieloni są chyba baaardzo zapracowani i pewne wątki im wypadają z pod ręki, spędzaj min 8 godzin dziennie na forum to zauważysz jak było kiedyś, tak z 2 lata temu a jak jest teraz, czasami to konkretna żenada, ja tak społecznie czasami pomagam zielonym

Opublikowano

Michał, zieloni są chyba baaardzo zapracowani i pewne wątki im wypadają z pod ręki, spędzaj min 8 godzin dziennie na forum to zauważysz jak było kiedyś, tak z 2 lata temu a jak jest teraz, czasami to konkretna żenada, ja tak społecznie czasami pomagam zielonym

nie no jeśli to wszystko w dobrej wierze i jako pomoc kolegom to super :good:

ja po prostu forum traktuje luźniej i nie przeszkadzają mi takie rzeczy, a pewnych ludzi czy ich zachowań i tak nie zmienisz więc szkoda nerwów :wink4:

Opublikowano

trzeba mieć w sobie luzzzz :beach::guma:

Opublikowano

trzeba być twardym a nie miętkim, w końcu nasza grupa to siła i miazga :evil:

Opublikowano

dokładnie tak :evil::kox:

Opublikowano

dzięki za pomoc Michał :good:

Opublikowano

trzeba mieć w sobie luzzzz :beach::guma:

a ja tam wole na pelnym gazie :kox:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 23:31_________________________________________________

trzeba być twardym a nie miętkim, w końcu nasza grupa to siła i miazga :evil:

no, sila zrobila, miazge :decayed::wink4:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

Spadam do wyrka - dobranoc :lazy:

Opublikowano

Ja też zaraz :gwizdanie:

Opublikowano
:hi::cool1:
Opublikowano

mam pytanko: pamięta ktoś jak miał na imię Vito? ten od srebrnej Eski B5 :decayed:

coś chcesz od Witka, będę u niego nad morzem za 2 tygodnie :) ?

Opublikowano

hej :hi: :hi:

pogoda jak w Anglii :decayed:

Opublikowano

hej :hi: :hi:

pogoda jak w Anglii :decayed:

wlasnie mam najnowsze wiesci - u nas gorsza :decayed:

Opublikowano

chce się wybrać do Rewala właśnie w drugiej połowie sierpnia :tongue4: ma jakieś www albo cuś? :mysli:

Opublikowano

chce się wybrać do Rewala właśnie w drugiej połowie sierpnia :tongue4: ma jakieś www albo cuś? :mysli:

jakby co to ja będę miał 2 miejsca free i wcześniej, bo 7mego wyjazd .. ale tylko one-way ;) i jedno z tyłu między fotelikami ;)

(telefon na PW)

jakby co to jeszcze Sunday ma coś, ale w Mielnie .. ale nam Mielno jakoś "nie podchodziło"