Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shocked: jak za starych czasó - kurde ze 40 minut czytałem od ostatniej wizyty. Ja sie też deklaruje na spota na początku sierpnia.
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba się coś Nikusiowi urodziło bo jego autko wypatrzone o 20.00 pod Św.Rodziną do której mam 200m :)

jeszcze nie :tongue4:

moją zostawili w szpitalu więc będę tam teraz codziennie przez kilka dni... no i mam nadzieję że do weekendu się sprawa rozwiąże :)

Jakby co zapraszam na flaszkę po wszystkim :)

Opublikowano

pomyślimy zobaczymy w każdym bądź razie dzięki za zaproszenie :)

a gdzie Ty dokładnie mieszkasz?

Opublikowano

i co tam wieczorkiem :naughty:

ja dopiero z treningu wrócił :decayed:

Opublikowano

ja z 60tki wróciłem a rano nad morze jadę, nie wiem jak to zrobię bo zjewany w cholerę jestem

Opublikowano

i co tam wieczorkiem :naughty:

ja dopiero z treningu wrócił :decayed:

Witam,

W niedzielę ktoś się pytał, nie wiem czy to Ty...? o mój rowerek, na czym jeżdżę i jak działa mój amorek Lefty (na ziemi próbowałem rysować :>) otóż nie ma co się rozpisywać tylko pokażę co to cacko potrafi :evil: myślę że to powie samo za siebie, dodam że pomimo wyglądu jest to jeden z najbardziej wytrzymałych amorów rowerowych i szczerze, nigdy już bym nie zamienił amora na dwu-goleniowego :>

A jaką furrorę robi jak się przez miasto jedzie a w szczególności deptakiem w godzinach szczytu z kumplami... mmmm trzeba by było widzieć te miny :shocked: i komentarze w tle "...tej widziałeś to...?" :evil:

ostatni filmik pokazuje amorek przedni Leftiego i tylni pod dupskiem - ładnie pracują :evil:

Miłego oglądania.

dobra ale do rzeczy:

Cannondale Rush 5 SL lefty

Opublikowano

woocashpl w Remika_A4 się bawisz :thumbdown:

kurna lepszego nicka nie mogłeś sobie wybrać ?

Opublikowano

woocashpl w Remika_A4 się bawisz :thumbdown:

kurna lepszego nicka nie mogłeś sobie wybrać ?

Remika...? woocash to tak na szybko było... szybko bo, miałem takiego maila i już zostało :kwasny: też mam mieszane uczucia... a da radę zmienić? w trakcie. że tak powiem?

Opublikowano

wystarczy napisać do Hugo albo do Lukaszr z prośbą o zmianę nicka, mamy tu kolegę z WLKP ohky.... i dalej nie wiadomo co, to tak dla ogólnego ułatwienia

Opublikowano

doberek z rana :hi:, ale brzydka pogoda :thumbdown:

Opublikowano

pogoda dobra na bieganie . w miarę chłodno :)

:hi:

Opublikowano

:hi:

Przepływomierz wymieniony :> no i teraz autko jedzie :good:

Opublikowano

Bartku (vario) co się z Tobą ostatnio dzieje? co nie wejdę w jakiś wątek to jakiś czepliwy jesteś albo zgrywasz ważniaka :decayed: a to że ktoś ma nick nie taki jakbyś chciał, a to że nie ma ę i ą, a to że coś tam jeszcze... tak się zastanawiam czy to już ten wiek i mnie też to czeka czy ktoś Cię wk***ia codziennie i musisz się zwyczajnie na kimś wyładować :cool1:

PS. to nic osobistego, tak tylko pytam z ciekawości... :wink4:

Opublikowano

Bartku (vario) co się z Tobą ostatnio dzieje? co nie wejdę w jakiś wątek to jakiś czepliwy jesteś albo zgrywasz ważniaka :decayed: a to że ktoś ma nick nie taki jakbyś chciał, a to że nie ma ę i ą, a to że coś tam jeszcze... tak się zastanawiam czy to już ten wiek i mnie też to czeka czy ktoś Cię wk***ia codziennie i musisz się zwyczajnie na kimś wyładować :cool1:

PS. to nic osobistego, tak tylko pytam z ciekawości... :wink4:

Tu odpowiem tak jakby za kolegę Vario no i za siebie bo mnie też się ten temat tyczy, sprawa wyjaśniona zostałem "poinformowany" :> o hmmmm jak by to nazwać, zawalaniu posta linkami (tak brzmi ładnie i dyplomatycznie) oprócz tego faktycznie nick jest taki se ale był robiony na szybko (jak pisałem koledze Vario na PW kiedyś miałem takiego maila i nick już pozostał)

z drugiej strony pisanie woocashpl żeby mnie zacytować jest dość kłopotliwe (pod warunkiem że się nie robi ctrl+c ctrl+v :>) nick niedługo zostanie zmieniony na bardziej "zrozumiały i krótszy", zabieram się już za to od dłuższego czasu ale... jak wiadomo... :confused4:

Opublikowano

:cool1:

dzieje sie tutaj cos? :naughty:

Opublikowano

jakiś duch tu zawitał czy cuś :gwizdanie:

popatrz poczytaj a sam zobaczysz... :wink4:

Opublikowano

to prowokacja byla :naughty:

Opublikowano

Mussa Ty Szajbusie .. co się z Tobą działo :naughty:

Opublikowano

Mussa Ty Szajbusie .. co się z Tobą działo :naughty: