Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha ale się Klubowiczów narobiło nike pogratulować

k**** kogo moje piękne oczy widzą :shocked:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Haj, ale miałem dzisiaj przeboje przez ten płyn do sprysków, jak wracałem z Kalisza to się okazało, ze prawie nie miałem świateł, ten srany płyn mi zakleił na 2 cm lampy, musiałem klosze skrobać, potem suszarka i 30 min podgrzewałem na -13 stopniowym mrozie ale się udało odblokować 1 ksenon i 2 na szybę, mam dosyć zimy już na początku :kwasny:

Pozdro i do jutra

Opublikowano

polecam kupic jakas wode kolonska i dolac do zbiorniczka... :cool1: a jak juz sie skonczy to zimowy plyn :decayed:

Opublikowano

Tak to jest jak się płyn w Tesco albo Makro kupuje :polew: Teraz to tylko denaturacik pozostaje :tongue4:

Opublikowano

nike21 właśnie miałem zimowy koncentrat made by Audi do -70 stc kwa mać[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:45_________________________________________________Yelo jak mogłeś mnie o to posądzić :angry:

Opublikowano

hyhy, a ja mam płyn z BP i no problemo :decayed:

Opublikowano

Właśnie zakupiłem 8 litrów z Orlena i jakoś daje radę :)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:48_________________________________________________Dobra, ostatni łyk Danielsa i idę spać, bo ostatnia nocka jakoś 50/50% przespana nie wiadomo dlaczego.

Dobranocka wszystkim

Opublikowano

nike21 właśnie miałem zimowy koncentrat made by Audi do -70 stc kwa mać[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:45_________________________________________________Yelo jak mogłeś mnie o to posądzić :angry:

Koncentrat? Taki do rozrabiania z wodą?

To nie ma prawa działać, koncentrat odparuje, a woda zostaje.

Opublikowano

Bratu dzisiaj zamarzł na szybie z Marko płyn do -20... Dobrze że w mieście przy małej prędkości, bo nic nie widzał...[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:50_________________________________________________

Koncentrat? Taki do rozrabiania z wodą?

To nie ma prawa działać, koncentrat odparuje, a woda zostaje.

Chyba, że lejesz czysty koncentrat :naughty:
Opublikowano

kurcze to jaja z tymi płynami made in XXX :mysli:

Opublikowano

niestety, jak mrozy były jak poprzedniej zimy to się nic nie działo, a teraz się zrobiło -1X i już wielki płacz, ciekawe co będzie jak się zrobi -30...[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 22:53_________________________________________________BTW mrozów, muszę sobie aku podładować :tongue4:

Opublikowano

ja mam płyn Sonax i mieszam z płynem Jan z marketu ...bo sonax to koncetrat ..kilka lat tak robie i nawet przy -25 dwa lata temu było ok .....

Opublikowano

faktycznie vario pisal ze za bardzo koncentrat rozcienczyl...

BTW ja juz kilka lat jezdze na plynie marki tesco o zapachu gruszkowym i nigdy mi nie zamarzl... nawet jak jezdzilem do babci na wioche i bylo po -30st :gwizdanie:

Opublikowano

gruszkowym :naughty: lubisz ten efekt u kobity :gwizdanie:

Opublikowano

nie nie... od gruszki wole jedrne cycuszki :naughty: ale jak ma mi plyn jechac alkoholem to juz wole gruszkowy z tesco a naprawde jest calkiem dobry :good:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 23:50_________________________________________________chyba ze miales na mysli "na gruszke" albo na "jablko" czy "brzoskwinke" :naughty:

Opublikowano

Musashi przywitaj się ...nie wstydź się :naughty:

Opublikowano

ja zaraz zmykam bo juz sie wtorek zrobil... :gwizdanie:

Opublikowano

ja zaraz zmykam bo juz sie wtorek zrobil... :gwizdanie:

no też moja godzina wybiła :evil:

Opublikowano

Pora iść kogoś postraszyć :evil:

Opublikowano

Pora iść kogoś postraszyć :evil:

aż tak źle wyglądam :mysli::shocked: