Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 alternatywa do 400m oooooooo bajer, BTW - sportowy passat?
rixmix Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Dzięki wszystkim za spota. Fajnie było Was spotkać. Na takim spotkaniu zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć No dzisiaj był drobny spot i dobry mus truskawkowy a po drodze na Niestachowskiej do goniłem byłą Młodzikową i Roberta ... nawet chwilę jechałem równo z nim ale był tak skupiony na jeździe że nie odwrócił głowy Wracając do domu starałem się wymyśleć wymówkę dla żony, za moje spóźnienie, więc nie rozglądałem się zbytnio na boki Zauważyłem Cię dopiero jak zaczynałem podjeżdżać pod Wojska Polskiego i na lewym pasie śmignęła mi czarna audiczka.
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 a Ty gdzie się podziewasz ? moze ma szlaban na neta?
Madas Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 na neta i chyba na paliwo bo nie dojechał dzisiaj
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Wracając do domu starałem się wymyśleć wymówkę dla żony, za moje spóźnienie, wiekszosc sie tlumaczy ale sie przyzwyczajaja po jakims czasie
Młodzik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Wracając do domu starałem się wymyśleć wymówkę dla żony, a może następnym razem trzeba żone ze sobą przywieźć??
variocustoms Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Musashi myślałem, że masz auta z grupy VAG w małym paluszku co do zostawiania auta na zewnątrz to jestem anty
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Ale tu się dyskusja zrobiła .. może trzeba po kolegów zadzwonić może jakaś impreza z tego wyjdzie
Młodzik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 a czemu nie, My już whisky z justyną pijemy :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Musashi myślałem, że masz auta z grupy VAG w małym paluszku co do zostawiania auta na zewnątrz to jestem anty ze niby ptaki lataja w powietrzu a auto czyste? [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:40_________________________________________________ Ale tu się dyskusja zrobiła .. może trzeba po kolegów zadzwonić może jakaś impreza z tego wyjdzie :kox:
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 a czemu nie, My już whisky z justyną pijemy :gwizdanie: ja jak wróciłem to szklanka mleka , teraz herbatka z goździkami, cynamonem , miodem i cytryną .... Jakoś na picie .. bez imprezy .. odkąd biegam to rzadko mam ochotę [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:41_________________________________________________O Nikuś się pojawił
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Kiedy footbal w PL będzie świętował takie mecze ... łoją kasę niewspómierną z miernymi wynikami A tu aż chce się popatrzeć M.E.-SIATKÓWKA , POLSKA - ROSJA OSTATNIE TRZY PIŁKI 4 SETA.vob Mamy stadiony za grube miliony ...
Młodzik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 chyba sie tych czasów nie doczekamy
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 ja jak wróciłem to szklanka mleka , teraz herbatka z goździkami, cynamonem , miodem i cytryną .... Jakoś na picie .. bez imprezy .. odkąd biegam to rzadko mam ochotę o matko, nie zaszkodza takie plyny? a jak ci poszlo w kolejnych startach?
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 ja jak wróciłem to szklanka mleka , teraz herbatka z goździkami, cynamonem , miodem i cytryną .... Jakoś na picie .. bez imprezy .. odkąd biegam to rzadko mam ochotę o matko, nie zaszkodza takie plyny? a jak ci poszlo w kolejnych startach? dzisiaj odpuściłem ... ostatnie 3-4 dni były jakieś takie niemrawe .. jakby przeziębienie to odpuściłem wyjazd do Gniezna .. mam nadzieję ze za tydzień Zbąszyń wypali
Rekomendowane odpowiedzi