Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 19:29_________________________________________________mam nadzieje że jutro frekwencja dopisze :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja będę jeśli spot aktualny :)

Opublikowano

:hi:

tylko pytanie czy M1? moze dzisiaj padac... :mysli:

Opublikowano

ustalcie i w miarę szybko określcie miejsce :)

Opublikowano

to ja zadecyduje sam o miejscu, uważam że dzisiaj możemy sie spotkać KC bo pogoda jest dosyć niepewna

Adaś zmień w podwieszeniu

Opublikowano

kto dzisiaj będzie na spocie bo coś nikt się nie deklaruję oprócz mnie i Młodzika :cool1:

Opublikowano

ja do KC nie wjadę :thumbdown:

Opublikowano

no ja

[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 13:53_________________________________________________

ja do KC nie wjadę :thumbdown:

nie wjedziesz? :mysli:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 13:58_________________________________________________BTW jak tam chetni na spota? :mysli:

jezeli mamy sie spotkac w czwórkę czy trojke to moze sie spotkamy gdzies blizej nas :decayed:

Opublikowano

właśnie dlatego napisałem :naughty:

Opublikowano

Musashi moim lujem nie wjadę, jedynie to do Malty na poziom 0

Opublikowano

hej

dzięki za spota :good: :good:

Opublikowano

hej. rowniez dziekuje wszystkim za spota. :)

bylo milo sie spotkac no i poznac nowych kolegow. :good:

mam nadzieje ze wkrotce spotkamy sie na kolejnym :rolleyes:

Opublikowano

No dzisiaj był drobny spot i dobry mus truskawkowy :)

a po drodze na Niestachowskiej do goniłem byłą Młodzikową i Roberta ... nawet chwilę jechałem równo z nim

ale był tak skupiony na jeździe że nie odwrócił głowy :P

Opublikowano

a ja sie tluklem bulgarska i jakims durnym objazem, w ZDM pracuja debile. :kwasny:

Opublikowano

a ja sie tluklem bulgarska i jakims durnym objazem, w ZDM pracuja debile. :kwasny:

a ja tak sobie myślę, że może lepiej raz a dobrze .. i tyle remontów rozpoczęli,

no jedynie to szkoda, że MPK nie wyrabia, bo jakby podczas tych remontów tramwaje jeździły szybciej i terminowo,

to nawet bym się przesiadł i pewnie zaoszczędził :)

Opublikowano

Musashi moim lujem nie wjadę, jedynie to do Malty na poziom 0

przecież nie musisz wjeżdzać do środka tylko zostawić auto na zewnątrz i przyjść do nas - dla chcącego nic trudnego[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:18_________________________________________________

a ja tak sobie myślę, że może lepiej raz a dobrze .. i tyle remontów rozpoczęli,

no jedynie to szkoda, że MPK nie wyrabia, bo jakby podczas tych remontów tramwaje jeździły szybciej i terminowo,

to nawet bym się przesiadł i pewnie zaoszczędził :)

ja coraz częściej pieszo chodze bo dochodzę szybciej i taniej do celu :decayed:

Opublikowano

....ja coraz częściej pieszo chodze bo dochodzę szybciej i taniej do celu :decayed:....

to jak szybko dochodzisz to nie tylko Twoja sprawka :P [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:24_________________________________________________Zlot starego klubu właśnie się zakończył ... alternatywa do 400m

Opublikowano
:siema::cool1:
Opublikowano

Ja właśnie wróciłem z trasy z przygodami - wystrzał lewej przedniej opony przy 150 km/h :shocked: na A8 - Obwodnicy Wrocka akurat na tym wielkim moście. Na szczęście nic się nie stało a 5 osób w aucie było.

Jechałem rodziców Vectrą więc dalsza trasa do Poznania na dojazdówce :kox: nie ma jak to Audi.

Zmiana opony na pasie awaryjnym autostrady dodaje dreszczyka emocji :decayed:

Opublikowano

:siema::cool1:

:siema:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:51_________________________________________________

Ja właśnie wróciłem z trasy z przygodami - wystrzał lewej przedniej opony przy 150 km/h :shocked: na A8 - Obwodnicy Wrocka akurat na tym wielkim moście. Na szczęście nic się nie stało a 5 osób w aucie było.

Jechałem rodziców Vectrą więc dalsza trasa do Poznania na dojazdówce :kox: nie ma jak to Audi.

o kurcze. dobrze ze nic sie nie stalo.

a targnelo mocno autem? :mysli:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 20:52_________________________________________________

....ja coraz częściej dochodzę szybciej :decayed:....

to jak szybko dochodzisz to nie tylko Twoja sprawka :P

:polew: