Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się już tu tak na tą hamownie nastawiłem a tu nie ma chętnych! :(

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja moze za mc bym sie hamowal.

Opublikowano

spicie :)

Opublikowano

jeszcze nie :naughty:

Opublikowano

mam coś nowego :) zaraz wkleje zdjęcie

---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ----------

mała polerka wetkne kapsle i zmienie opony, których zreszta szukam 17" 205/45, może być?

http://www.fotoszok.pl/show.php/1051584_20120512206.jpg.html

Opublikowano

moje zdanie znasz :grin: wzór średni, kapieć wąski... :wink:

Opublikowano

no wiadomo ale lepszy rydz niż nic :)

---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:52 ----------

ewentualnie do 225 mogę pociągnąć bo fakt 205 to troszke łyżwa :) ale jak kobieta wleci na tory tramwajowe to już paczę w portfel po zawieche :)

Opublikowano

jak cena dobra i Ci to odpowiada to bierz :)

---------- Post dopisany at 00:57 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ----------

ja zrobiłem już prawie 50 tys. km u siebie (po Polsce) a zawiechę mam od nowości nie ruszaną :wink: no ale na szczęście i nieszczęście nie mam wielowahacza :whistling:

---------- Post dopisany at 00:57 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

ja zrobiłem już prawie 50 tys. km u siebie (po Polsce) a zawiechę mam od nowości nie ruszaną :wink: no ale na szczęście i nieszczęście nie mam wielowahacza :whistling:

Opublikowano

no właśnie ja mam wielowachacz, autko ma już 330 000 drogi ") ale w sumie autobana, a cena 700 pelenów z oponami jednak one na śmietnik albo za 200 zł do opchnięcia do driftu :) na jeden zakręt :)

---------- Post dopisany at 01:07 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ----------

a zawiecha też od nowości aż się wierzyć nie chce, no i wnętrze, masakra musze slo poprosić aby troszke popstrykał kiedyś bo nikt nie wierzy, poprzedni właściciel pedancik ale to mnie cieszy :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ----------

mała polerka wetkne kapsle i zmienie opony, których zreszta szukam 17" 205/45, może być?

:hi:Mam taki wzór felg w 19" jak chcesz luknąć to znajdź mój wątek w Moja A4.Masz kapsle czy chcesz kupić,bo mogę podesłać Ci numery.Trochę kosztują w ASO :whistling:

Opublikowano

Bry :hi: Wszystkim, pozdrowionka spod samiućkich Tater

Panowie Wszystko jest wporządalu, Slo równy gość i nadal będe twierdził że zrobił według mnie genialne, fajne fotki :hi:

Opublikowano

na Wsee chyba mają nową miejscówkę do upalania :wink: koleś z RS4 niewyżyty :decayed:

Opublikowano

Yamaha byles na hamowni? Moja kumpela byla Lupo wiec grupowe na 100% bylo

Opublikowano

:hi:Mam taki wzór felg w 19" jak chcesz luknąć to znajdź mój wątek w Moja A4.Masz kapsle czy chcesz kupić,bo mogę podesłać Ci numery.Trochę kosztują w ASO :whistling:

kapsle musze kupić, a masz jakieś na zbyciu? :)

Opublikowano

kapsle musze kupić, a masz jakieś na zbyciu? :)

:bry:

Niestety nie posiadam w zapasie,jedynie mogę Cię poratować numerami,łatwiejszy jest wtedy zakup w ASO,bo jest kilka podobnych i mają problem z rozpoznaniem,bynajmniej jest tak w Koszalinie :wink:

Opublikowano

Nie, nie byłem, nie chciałem się w ciemno pakować :(

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ----------

Nie, nie byłem, nie chciałem się w ciemno pakować :(

Opublikowano

daniel jak nie znajdę do środy to się odezwę

Opublikowano
daniel jak nie znajdę do środy to się odezwę

Oky :cool1:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Haj