blind1 Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 doberek z rana ---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ---------- blind, nie wiem co będę robił 15tego X, może Ty mnie odwiedzisz w mojej nowej siedzibie, jak dobrze pójdzie oczywiście ja swaju bede 16 od rana znaczy kolo 12.00, napisz smsa z adresem. napewno wpadne
Pepin Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 EcuProject we Wroclawiu lub Rogal w Wawie - nigdzie indziej bym nie ryzykowal koszty paliwa to pestka w porownaniu do kosztow moda takze jechac i nie marudzic w Wawie masz jeszcze MAstersa .. chyab najstarszy .. albo prawie w PL .. duże forum tdi.tuning.pl gdzie dużo pisze WSTR Garage .. mam jakieś kupony na chip i hamownię .. ale nie wiem co i jak Wojtek robi - w sensie chipa ... hamowałem kiedyś u niego Vectrę Na Style wpada czasem Mixer i robi sam programy ... mogę zdobyć kontakt ---------- Post dopisany at 10:19 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- koszt paliwa do Wawy to nie taka pestka ... plus autostrada
Piechol Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 z Słupcy nie ma tragedii do Wawy ale ja i tak pewnie pojadę do Wro następnym razem, bo jestem zadowolony z ich roboty
Pepin Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Poszukuję firm, najlepiej produkcyjnych, które chcą rozpoznać termin dokumentacji technicznej i wykorzystywanych narzędzi do tego. Dzięki, którym ma się zarządzanie treścią w jednym miejscu i na tej podstawie można generować dokumentacje techniczne, produktowe, ulotki reklamowe, strony www, instrukcje obsługi w formie pdf, do druku i/lub w postaci helpa windowsowego ... do tego łatwo jest to tłumaczyć i mieć jedno, spójne źródło dla "treści" ... NIe ma znaczenia branża ..a raczej ilość/rożnorodność produktów, zwłaszcza jeśli produkt lub grupa ma wiele wspólnego z pozostałymi .. co daje wymierna korzyść ....
slo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 to chyba zaryzykuję ECU we Wrocku. Jakie koszta ? ok 1000 ? Chyba, że ten goodhope jeszcze z Pleszewa ?
variocustoms Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 ja też polecam Ecu Project we Wrocku, cena 1000-1200 chyba
Pepin Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 jeszcze jest genowefa .. ale oni chyba tylko mechanicznie ogarniają różne projekty Genowefa Garage ť
slo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 oki, napisałem do Genowefy, zobaczymy co powiedzą
slo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Pepin, wąski z Genowefy bierze 900 za I stage i wydaje się być ogarnięty... Mają tam hamownie ? EDIT, nie mają.
Pepin Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Pepin, wąski z Genowefy bierze 900 za I stage i wydaje się być ogarnięty... Mają tam hamownie ?EDIT, nie mają. hamownie masz za flaszke .. jakby co .. .. znaczy oddam kupon do WSTR ---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- tyle, zę to jeżdżenie ... sprawdzenie .. może poprawka .... wieć nei wiem czy nei lepiej od razu mieć 2w1
slo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 właśnie.. bez hamowni na miejscu to lipa
Ksiadz Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Witam! Mam pytanko. Czy możecie polecić dobrego tunera w Poznaniu. Mój przyjaciel jest właśnie w Polsce i szuka kogoś kto nie odwali lipy. Autko to A4 3.0 TDi Quattro w automacie. Fabrycznie 205 Km. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
variocustoms Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 W Poznaniu raczej nie, Wrocław albo Warszawa
Ksiadz Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 A jakoś konkretniej? ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- Czyli w Poznaniu nie ma dobrych tunerów?
slo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 jest Pachura w Środzie Wlkp ale drogi
Ksiadz Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 A jakie są ceny, jeśli już piszesz że drogi? Kolega jest na urlopie, będzie jeszcze tam z 10 dni. A nie chciałbym by pojechał do kogoś kto mu skaszani autko, bo i tacy są jak wiadomo. Dajcie proszę jakieś konkretne namiary na fachowców, u których sami byliście i polecacie. Dziękuję bardzo!
Rekomendowane odpowiedzi