zen86 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 ok, dzięki chłopaki za te dane o fotoradarach.
Piechol Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 gdzie to spotkanie jutro, może pojadę też
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 gdzie to spotkanie jutro, może pojadę też mialo być u Vario ale ja w końcu nie wiem...drugi raz w życiu jestem w poznaniu...
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 U mnie jednak nie da rady bo sodoma i gomora na razie jest, będziemy w kontakcie Vario Customs
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja jestem przy starym browarze, więc zaproponujcie miejsce i czas. Ja narazie mam zaplanowane tylko kino na 20.45
Piechol Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mi tam wszystko jedno jeśli chodzi o miejsce, dostosuje się
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zaproponujcie coś bo ja nie znam Poznania... ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:25 ---------- Dobra: w takim razie : co wy na to? Parking starego browaru? Godz.17? Ktoś będzie? Inne propozycje?
Piechol Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 w browarze może być ciężko stanąć koło siebie i parking płatny, KC lepszy, tylko nie wiem czy Dziadek trafi
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 a moze tam gdzie zawsze parking kc -2 Adres poproszę i damy rade...
woodzuu Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 szkoda o 17 już mnie nie będzie w Poznaniu
Piechol Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja też powinienem zdążyć na 17, najwyżej parę minut się spóźnie... Dziadek postaraj się trafić na poziom minus 2, parking zielony, tam jest zawsze najwięcej miejsca, a w razie czego dzwoń (tel na liście assistance jest) to się jakoś spotkamy
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja też powinienem zdążyć na 17, najwyżej parę minut się spóźnie... Dziadek postaraj się trafić na poziom minus 2, parking zielony, tam jest zawsze najwięcej miejsca, a w razie czego dzwoń (tel na liście assistance jest) to się jakoś spotkamy ok, będę a ktoś wie co z Vario?
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja nie dam rady, padam na pysk ;( może innym razem Dziadek Vario Customs
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pepin sie deklarował ale coś nie widac...lipa widzę tak jak u nas Ze spotami - gdzie te czasy świetności forum i spotów
Rekomendowane odpowiedzi