Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na kreskę nie, jak ruszy bardziej to może się załatwi na raty Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Panie na zeszyt oddam w następnym miesiacu:grin:
Pepin Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 ...została mi para rezystorków ze starej "vario-instalacji" pod postoje LED (25W 47ohm). Możecie je wykorzystać.Coś mi się wydaje, że BT będziemy rezać razem z LED-ami, wspólnie w Jasinie Jeśli sprawne to mogę je łyknąć. Możemy rezać, tylko że jeszcze muszę dokupić nowe klosze halogenów bo stare są w stanie agonalnym, Bart-S, co do Twojej PW, jeśli chodzi o lusterka.. A nie można by tak z robić, że czujnik zmierzchu by nie działał i CLH włączałoby się cały czas, nawet w dzień ? Czy idę złym tokiem rozumowania ? a BT trzeba szybko skończyć, żeby nie mylił się z Bukowiną Tatrzańską W InterCars kupowałem hologen do B7 .. kosztował z żarówką ok 80PLN .. tej samej firmy co oryginał stary z urwany zaczepem sprzedałem z żarówką za 15PLN
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardło ? zaraz wypluje płuca grrrr
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardło ? zaraz wypluje płuca grrrr neo-angin
dziadek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardło ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem
danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardło ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem Jakieś masz ulubione czy jak leci?Bardzo dobra jest Chivas Regal 12letnia Co do spota to jutro nie mogę jestem w Obornikach cały dzień
Pepin Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co do spota to jutro jest święto i KC zamknięty .. jeśli już to tylko jakieś obiekty z kinami są otwarte wiec jak ktoś nie kupił sobie zapasów .. to jutro nie pójdzie na zakupki na gardło płukanie wodą z solą + coś z farmaceutyków przeciwbólowego i zapalnego ...
dziadek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardł. ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem Jakieś masz ulubione czy jak leci?Bardzo dobra jest Chivas Regal 12letnia ja niedawno zaczalem pic whiskey i narazie pilem jacka danielsa i balantaisa wiec ekspertem nie jestem
tyc_jan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardł. ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem Jakieś masz ulubione czy jak leci?Bardzo dobra jest Chivas Regal 12letnia ja niedawno zaczalem pic whiskey i narazie pilem jacka danielsa i balantaisa wiec ekspertem nie jestem Cześć Whiskey jest bardzo dobra, ale nie na gardło najlepiej herbata góralska, mocna czarna herbata ( może być z dwóch torebek ) proporcje to 3/4 herbaty i 1/4 czystego spirytusu, do tego może być dodany miód i cytryna, oczywiście do smaku jak kto lubi
danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardł. ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem Jakieś masz ulubione czy jak leci?Bardzo dobra jest Chivas Regal 12letnia ja niedawno zaczalem pic whiskey i narazie pilem jacka danielsa i balantaisa wiec ekspertem nie jestem Daniels i Balantimes stoi dwie półki niżej od Chivas Regal
dziadek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardł. ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem Jakieś masz ulubione czy jak leci?Bardzo dobra jest Chivas Regal 12letnia ja niedawno zaczalem pic whiskey i narazie pilem jacka danielsa i balantaisa wiec ekspertem nie jestem Daniels i Balantimes stoi dwie półki niżej od Chivas Regal trzeba bedzie spróbować jak polecasz
danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 co polecacie na gardł. ? ... Hmm, dobra jest czysta ale ja ostatnio whiskey polubilem Jakieś masz ulubione czy jak leci?Bardzo dobra jest Chivas Regal 12letnia ja niedawno zaczalem pic whiskey i narazie pilem jacka danielsa i balantaisa wiec ekspertem nie jestem Daniels i Balantimes stoi dwie półki niżej od Chivas Regal trzeba bedzie spróbować jak polecasz Tylko pamiętaj,że smak prawdziwej weskey poznasz pijąc z lodem a nie z colą jak większość
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 dobre whiskey pije się bez lodu... nic mi nie mów, ostatnio się tak sponiewierałem czystym dżekiem że nie wiedziałem jak się nazywam...
danielo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 dobre whiskey pije się bez lodu... Trzeba trochę rozrobić
variocustoms Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 prawdziwe whisky to się robi na torfie, np. Ardbeg WhiskyIntelligence.com ť Blog Archive ť FWL Whiskey Selection Ardbeg 10YO + Uigeadail, Quality and Value – Scotch Whisky News - whisky industry press releases, newsletters, events, tasting notes, bottlings and comments.
Piechol Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mnie ostatnio boli łeb od rana jak wypije powiedzmy dwie setki lychy wieczór wcześniej... I w sumie ograniczyłem jej spożycie w ostatnim czasie
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mnie ostatnio boli łeb od rana jak wypije powiedzmy dwie setki lychy wieczór wcześniej... I w sumie ograniczyłem jej spożycie w ostatnim czasie ja to ostatnio nie pije bo jak z kolegamiz roboty zrobiliśmy męską wigilie to nikt nie wyszedł cało:grin:
Rekomendowane odpowiedzi