Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ban.gif

chyba tak miało być?![br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 12:59_________________________________________________[i mg] [/i mg]

to po bokach Ive.[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 13:00_________________________________________________musiałam zrobić spacje między img bo znikało :decayed:

Opublikowano

aha czyli jak zwykły obrazek na forum ok thx[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 13:02_________________________________________________blowup.gif

Opublikowano

wystraszyliscie kolege :mysli:[br]

Aż taki strachliwy to nie jestem, tylko czasu mało mam dzisiaj :confused4: Będę śledził temacik odnośnie spota i na pewno sie spotkamy, Pozdro

Opublikowano

wystraszyliscie kolege :mysli:[br]

Aż taki strachliwy to nie jestem, tylko czasu mało mam dzisiaj :confused4: Będę śledził temacik odnośnie spota i na pewno sie spotkamy, Pozdro

elegancko i do zobaczenia na spocie :hi:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 13:28

Opublikowano

co tu taka cisza? gdzie wszystkich wyniosło? szykujecie się na jutrzejszego spota, ze tu takie pustki? :blink:

Opublikowano

co tu taka cisza? gdzie wszystkich wyniosło? szykujecie się na jutrzejszego spota, ze tu takie pustki? :blink:

zbroje się 502.gif

Opublikowano

zbroje się 502.gif

normalnie aż z krzesła spadłam 18.gif

Opublikowano

czołem wszystkim ja tylko na chwilkę, do zobaczenia jutro na spocie :)

Opublikowano

Cześć Maciej :hi:

Opublikowano

czesc Anno :)

Opublikowano

:siema:

w koncu wrocilem do domu... znajoma z pracy zaprosila mnie dzisiaj na fajna imprezke w rodzinne strony... jej rodzina wraz z przyjaciolmi organizuja grupowe kapiele w przereblu na jeziorze... :) do tego w rewelacyjnym miejscu :good:

dzisiaj do wody wlazlo 39 osob, pozniej cieple jedzonko, herbata z wodka, whisky, likiery, co kto chcial... organizacja niesamowita, super klimat i miejscowka... nawet straz pozarna byla tak w razie W :good:

a ja wczorajszy lecze sie dzisiaj piwkiem :decayed:

Opublikowano

:siema:

w koncu wrocilem do domu... znajoma z pracy zaprosila mnie dzisiaj na fajna imprezke w rodzinne strony... jej rodzina wraz z przyjaciolmi organizuja grupowe kapiele w przereblu na jeziorze... :) do tego w rewelacyjnym miejscu :good:

dzisiaj do wody wlazlo 39 osob, pozniej cieple jedzonko, herbata z wodka, whisky, likiery, co kto chcial... organizacja niesamowita, super klimat i miejscowka... nawet straz pozarna byla tak w razie W :good:

a ja wczorajszy lecze sie dzisiaj piwkiem :decayed:

:shocked: chcesz powiedzieć że kąpałeś się w jeziorze?! :shocked:

Opublikowano

ja nie... ale zobaczylem co i jak i mysle ze za rok sie wykapie :)[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 18:49_________________________________________________wiesz... rozgrzewka, rozbieranie, chwila na schlodzenie organizmu i wskok do wody na 10-20s.

choc byli i tacy co pozniej sie jeszcze po sniegu kulali w samych gaciach :decayed:

Opublikowano

ja nie... ale zobaczylem co i jak i mysle ze za rok sie wykapie :)[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 18:49_________________________________________________wiesz... rozgrzewka, rozbieranie, chwila na schlodzenie organizmu i wskok do wody na 10-20s.

choc byli i tacy co pozniej sie jeszcze po sniegu kulali w samych gaciach :decayed:

ja pier**le.. w życiu bym tego nie zrobiła :no:

Opublikowano

ale kox impra :decayed:

Opublikowano

ale kox impra :decayed:

jak masz śnieg za oknem, to możesz sobie taką zorganizować :gwizdanie:

Opublikowano

no azunia nie dziwie ci sie- w samych gaciach........ :gwizdanie:

Opublikowano

laski tez wskakiwaly... :decayed: az 3 byly...

Opublikowano

no azunia nie dziwie ci sie- w samych gaciach........ :gwizdanie:

hej, hej, bez przesady :evil: