scq Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Loader and the boss's car Mercedes / Rakodógép és a főnök autója - YouTube Z serii: "dawaj, dawaj, będzie słychać!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wojtas, mam identycznie. Mam to od kilka miesięcy i występuje tylko na łukach w prawo np w antoninku na wiadukcie Nie wiem czy u mnie tylko w prawo, ale w prawo napewno, sprawdzałeś już coś z tym czemu tak może być? Bo rozumiem ze nie od dystansów bo nie masz ich na aucie u mnie TYLKO w prawo Adaptowałem ostatnio czujnik położenia kiery, ale to nic nie dało, jedynie błąd ABSu zniknal. Pewnie zbieżność muszę ustawić. Ale opon nie ździera ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Loader and the boss's car Mercedes / Rakodógép és a főnök autója - YouTubeZ serii: "dawaj, dawaj, będzie słychać!" fake na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No właśnie a jaka róznica jest miedzy ustawieniem zbieżności a geometrią? Slyszałem jeszcze o geometrii 3d:decayed: Orientujecie się jakie ceny tych usług? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ta geometria 3d a zwykła to wg mnie to samo, bo tak czy inaczej regulujemy koła w trzech płaszczyznach: - Kąt pochylenia koła - Kąt pochylenia sworznia zwrotnicy - Kąt wyprzedzenia sworzna zwrotnicy Zbieżność to po prostu no zbieżność ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- geometria: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No jak Ty wytłumaczysz to nie ma lipy Grafiki też zawsze pod ręką widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zbieznosc jak szukacie to tam gdzie robia tez z tylem. przednia os do tylnej... bo moze sie zdarzyc ze auto robi cztery slady i zbierznosc na przodzie dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nie każde auto ma pełną regulację kątów więc to czysty marketing, w Audi 8e można ustawić praktycznie tylko zbieżność bez kątów na zwrotnicy Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Panowie, ma ktoś dostęp do TECH2 dla Opla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 taka piękna pogoda a ja w robocie siedze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 taka piękna pogoda a ja w robocie siedze :/ ja wczoraj byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja mam dzisiaj Merca na kompleksowe dopieszczanie, aż chce się robić w taką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Siemanko:hi: Taka pogode chcialbym codziennie, chce sie zyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No jest mega, nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pany kto w swojej B5 ma tempomat ? chodzi o benzynowca? bo potrzebuje sterownik przełożyć na chwilę i zobaczenie czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 chlopaki, dzisiaj zmierzylem kolo do dystansu. od krawedzi blotnika do felgi jest okolo 2.8 mm czy dystans 15 mm bedzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 no i się robota usrała, urwało mi się zabezpieczenie w jednym z kół, masakra to teraz rozwiercać 2,8 czy 2,8 mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 28mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi