Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie widzialem zakladki :facepalm:

Opublikowano

jutro walka od 8mej ... no początek płyn do wspomagania, może hamulcowy i czyszczenie lewego coolera ;)

a za tydzień do Nikusia na przegląd do dowodu ;)

pora spać

ktoś wie czy polaczki wygrały czy przerąbali z Mołdawią ?

Opublikowano

Przegrali 1:1... :wink:

Opublikowano

jutro walka od 8mej ... no początek płyn do wspomagania, może hamulcowy i czyszczenie lewego coolera ;)

pora spać

tez sie szykuje na wymiane plynu do wspomagania, podpytam po wymianie :)

Opublikowano

pora spać

tez sie szykuje na wymiane plynu do wspomagania, podpytam po wymianie :)

ja już dokonałem "międzywymiany - czyli oddesać i doląć, zrobić 20-30km i powtórka .. czarny jak diabli pomimo że rozcieńczony/wymieszany

już jest różnica :)

ELSA piszę 2 lata lub 60kkm - ja ponad 2.5 roku temu wymieniłem .. więc już powinieniem dawno to zrobić :)

https://lh4.googleusercontent.com/-HmQttKop7nw/UaNoPbYFARI/AAAAAAAAAo4/gbZDd6lLjI0/w353-h471-no/20130527_155250.jpg

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

ja chcesz ma gotowy opis z AKP

Opublikowano
Wystarczy info pod który bezpiecznik, lutownica, koszulki termokurczliwe, kawałek przewodu, trytytki i 30 min zabawy. W sobotę będę na wsi, możemy przetestować nową Lutolę :wink:Bry :hi:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

@vario orientujesz się kto ma w dobrej cenie narzędzia knipex`a?

przypomnij się jutro na PW .... poszukam kontaku z kluczami '

ja używam Proxxona .. taki zestaw na 76 elementów - nasadki od 4 do 34, dwie grzechotki, 2x kardan oi troche imbusów, torxów , przedłużek itp ...... już go nie robią chyba

teraz chce dokupić 2 zestawy oczkowch/płaskich

Proxxon oczko* - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

znalazłem sklep ... jakby coś było to daj znać to zapytam o inną cenę :)

Narzędzia ręczne - sklep narzędziowy z wysyłką gratis od 300 zł

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

i jeszcze sąsiad ma coś w Obornikach .. muszę zapytać o jakiś cennik

Dzięki Pepin, ten zestaw Proxxona też mam zamiar kupić, dobrze trafiłeś. Teraz śmigam na małym yato, ale proxxon robi różnicę. W profitechniku znajomy robił większe zakupy, faktycznie wysyłkowo i bez problemu wszystko dotarło, dostał jeszcze miarę stabili w gratisie. Co do płaskich to ja bym skusił się na speeder`y Klucze płasko-oczkowe SPEEDER 8-19mm PROXXON 23124 (3294499025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ewentualnie marki SATA.

Opublikowano

Karol, na PW dam maila, przeslij mi prosze ten opis... siekly mnie krzyze to bede mial lekture :)

Opublikowano

no i gotowe ... świeży płyn wspomagania .. może subiektywnie ... ale mam wrażenie że inne auto na parkingu :)

lewy cooler wymyty wraz z rurami, no i parę małych dodatków skorygowanych ... bo jednak mechanicy to papudroki ;)

no i został płyn hamulcowy ....

---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

Wystarczy info pod który bezpiecznik, lutownica, koszulki termokurczliwe, kawałek przewodu, trytytki i 30 min zabawy. W sobotę będę na wsi, możemy przetestować nową Lutolę :wink:Bry :hi:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

@vario orientujesz się kto ma w dobrej cenie narzędzia knipex`a?

przypomnij się jutro na PW .... poszukam kontaku z kluczami '

ja używam Proxxona .. taki zestaw na 76 elementów - nasadki od 4 do 34, dwie grzechotki, 2x kardan oi troche imbusów, torxów , przedłużek itp ...... już go nie robią chyba

teraz chce dokupić 2 zestawy oczkowch/płaskich

Proxxon oczko* - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

znalazłem sklep ... jakby coś było to daj znać to zapytam o inną cenę :)

Narzędzia ręczne - sklep narzędziowy z wysyłką gratis od 300 zł

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

i jeszcze sąsiad ma coś w Obornikach .. muszę zapytać o jakiś cennik

Dzięki Pepin, ten zestaw Proxxona też mam zamiar kupić, dobrze trafiłeś. Teraz śmigam na małym yato, ale proxxon robi różnicę. W profitechniku znajomy robił większe zakupy, faktycznie wysyłkowo i bez problemu wszystko dotarło, dostał jeszcze miarę stabili w gratisie. Co do płaskich to ja bym skusił się na speeder`y Klucze płasko-oczkowe SPEEDER 8-19mm PROXXON 23124 (3294499025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ewentualnie marki SATA.

tylko 7 kluczy ... nie wiem czy nie wolę bez grzechotek ... a kupić 2 komplety za podobne pieniądze i mieć ze 20 kluczy ...

---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ----------

Karol, na PW dam maila, przeslij mi prosze ten opis... siekly mnie krzyze to bede mial lekture :)

wysłane .. robiłem podobni e.. tylko ja miałem zdjęty zderzak i lampę, bo cooler wygrzebywałem i było mi łatwiej

a i ja wyczyściłem zbiorniczek , wypłukałem benzyną ekstrakcyjną ...

i staraj się jak najmniej czasu zostawiać płyn otwarty i zbiorniczek też, jak już nowy płyn będziesz lał

wąż musi być 8mm (zewnętrzny wymiar) ... 1m - ok 4PLN .. najlepiej z 1.5-2m - jak będziesz od góry robił ...

bo ja miałem od dołu/przodu to krótszy wystarczył

https://lh6.googleusercontent.com/-soGvSrFVOUA/UbMvbF9wnHI/AAAAAAAAA6U/2FzQ8t45dDU/w374-h498-no/20130608_112626.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-YyHWMGArsxQ/UbMvWSXSPxI/AAAAAAAAA5w/WtWI5PoXRog/w640-h480-no/20130608_104046.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-X7TJMrBbSRE/UbMvYCv28LI/AAAAAAAAA58/Q1E1ytosGZ8/w640-h480-no/20130608_104050.jpg

jest higriskopijny i absorbuje wodę ... a tej najlepiej jakby było jak najmniej w nim :)

Opublikowano

Witam Panowie

Dzisiaj miałem przygodę, auto mi szarpło dwa razy, za trzecim zgasło i niechciało odpalić. Kontrolka EPC pali się na stałę. Do domu dojechałem w miarę normalnie. Jednak auto nadal ciężko odpala. Szukam kogoś kto mógłby mi pomóc w Poznaniu, odczytać błędy. Może ktoś ma swój warsztat jest mechanikiem. Nie zjedzie ze mnie jak ze swini;)) i przywróci spokój jazdy moją złotą szczałą;) Pacjent a4 b6 1.8t AVJ po programie;)

Opublikowano

Karol śmigam na grzechotkach płaskich i na pewno zwykłych już nie kupię. Z tym, że zestawy do 150,00zł lepiej sobie odpuścić bo szybko nawalają i przepuszczają obroty. SATA daje długą gwarancję :wink:

Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie :hi:

Opublikowano

Mam prośbę, luknij ktoś do tematu:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-238/wymianie-czujnika-termostatu-plynu-trzyma-temp-276585/

Może pomożecie, a może nie. Kuźwa byle do poniedziałku, coby mechaniki były pootwierane, nienawidzę niedziel :(

Opublikowano
Witam Panowie

Dzisiaj miałem przygodę, auto mi szarpło dwa razy, za trzecim zgasło i niechciało odpalić. Kontrolka EPC pali się na stałę. Do domu dojechałem w miarę normalnie. Jednak auto nadal ciężko odpala. Szukam kogoś kto mógłby mi pomóc w Poznaniu, odczytać błędy. Może ktoś ma swój warsztat jest mechanikiem. Nie zjedzie ze mnie jak ze swini;)) i przywróci spokój jazdy moją złotą szczałą;) Pacjent a4 b6 1.8t AVJ po programie;)

kiedyś ktoś mi mówił, że właściciele 1.8T powinni wozić cewki WN na zmianę jak koło zapasowe ;)

VAGiem służe pomocą, interpretować błędy różnie mi idzie :) , mechanikiem nie jestem :)

Opublikowano

wchodzi pudzian :naughty:

Opublikowano
Karol śmigam na grzechotkach płaskich i na pewno zwykłych już nie kupię. Z tym, że zestawy do 150,00zł lepiej sobie odpuścić bo szybko nawalają i przepuszczają obroty. SATA daje długą gwarancję :wink:

nie, nie ... pisząc o tańszych wariantach , nie miałem na myśli tańszych grzechotek .. tylko zwykłe klucze płaskie Proxxona :)

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ----------

wchodzi pudzian :naughty:

gdzei , na Top Trendy w Sopocie ?

Slo .. a Ty nie na Mrówkach .. zlot się zaczął chyba od dzisiaj ....?

Opublikowano

po pudzianie :)

nie, a co jest w mrówkach ?

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

aaa olschool suicide :facepalm::facepalm::facepalm: zapomniałem o tym

Opublikowano
po pudzianie :)

nie, a co jest w mrówkach ?

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

aaa olschool suicide :facepalm::facepalm::facepalm: zapomniałem o tym

ano dokładnei ...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/988667_586022804762268_1407414232_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

VAg Nysa grupa a4 :naughty:

936419_488447097894511_1294487618_n.jpg

Opublikowano

wybiera się ktoś jutro (dzisiaj) na maraton do Łasku?