Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm nie znam wszystkich bezpieczników w A4 ale wg mnie wystarczy zwykły próbnik ( w ostateczności mała żaróweczka + dwa przewody ) i w 5 minut masz ustalone na którym bezpieczniku pojawia się prąd po stacyjce

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Norbert widze ze stawiasz na najwyzsza polke w narzedziach :)

slo pomogl bym Tobie ale do przyszlego tygodnia brak czasu ...

Wiesz, kupić raz a porządnie. Nie stać mnie na tanie i co chwilę wymianiać. Przy knipex`ie też inna kultura pracy :wink:
Opublikowano

przecież lutola jest ok

trzeba wspierać dobrych rodzimych producentów :)

Opublikowano

Poleccie dobrego mechanika w Poznaniu i ew. północne rejony Poznania, który zna się na wymianie dwumasa i sprzęgła, bo nie chcę oddawać auta jakiemuś krętaczowi (a u mnie sami tacy w Murowanej...).

Opublikowano

mogę dać Ci namiary na mechanika który wymieniał mi sprzęgło i łańcuchy rozrządu, i w dobrych pieniądzach. co prawda nie w poznaniu, ale w oborniakch jak ci pasuje

Opublikowano

Ile Cie skroil jak mozna wiedziec?

Opublikowano

zależy za co. w passacie za wymianę sprzęgła połączoną z przekładką skrzyni z 5 na 6 skasował 400zł, a za wymianę rozrządu w 3.0 V6 TDI 600zł, dostarczyłem mu tylko sam silnik, no i części sam załatwiałem, także to co podałem to cena samej robocizny.

Opublikowano

Nie jest najgorzej :)

Opublikowano

doberek :hi:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

co tam lotry? :decayed:

Opublikowano

jakoś leci a co u Ciebie ?

Opublikowano
jakoś leci a co u Ciebie ?

joł Madas :decayed:

Opublikowano

Gwerty, xenony w Chryslerze zwariowały, zrobiła się dyskoteka, świecą 20-30 mrugając jak stroboskopy i się wyłączają, wiesz może o co chodzi?

Opublikowano

dobry wieczór :hi:

vario jak jest strobo, to rozkręcamy imprezę w warsztacie :wink:

slo, wyrezałeś coś dzisiaj ?

wczoraj mi sie upiekło z dowodem, to dzisiaj poleciał :kox:

Opublikowano

:hi:

a co oni się tak na Ciebie uwzięli?? jakiś czas temu też chyba coś pisałeś, że zabrali albo grozili zabraniem...

Opublikowano

jak się ma czarne szybki i tablicę rej. nie taką jak powinna być ...

Opublikowano

A za 2 tygodnie przegląd :decayed:

Spadam poimprezować troszkę :dancing: A jutro z rana jazdy na lawetę, będzie ciężko :facepalm:

Pozdrawiam Wszystkich :a4fan:

Opublikowano
Poleccie dobrego mechanika w Poznaniu i ew. północne rejony Poznania, który zna się na wymianie dwumasa i sprzęgła, bo nie chcę oddawać auta jakiemuś krętaczowi (a u mnie sami tacy w Murowanej...).

Szukała (niedaleko mnie i wież tv) ... tanio nie będzie, ale na pewno po bożemu .. jak trzeba nową śrubę do docisku wg ELSY to będzie,

rachunek/paragon też i gwarancja

Moze jeszcze Taurus na Obornickiej .. nic nei robiłem ale poznałem właściciela w Sylwestra.

WIęcej w tym momencie nic mi nie przychodzi do głowy :)

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

mogę dać Ci namiary na mechanika który wymieniał mi sprzęgło i łańcuchy rozrządu, i w dobrych pieniądzach. co prawda nie w poznaniu, ale w oborniakch jak ci pasuje

podeślij mi numer do siebie .. pogadać chciałem nie o mechanikach .. ale mozę o V6 ... :)

Opublikowano

wojtas co odjebałeś ?

nic nie wyrezałem

Opublikowano
Wystarczy info pod który bezpiecznik, lutownica, koszulki termokurczliwe, kawałek przewodu, trytytki i 30 min zabawy. W sobotę będę na wsi, możemy przetestować nową Lutolę :wink:Bry :hi:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

@vario orientujesz się kto ma w dobrej cenie narzędzia knipex`a?

przypomnij się jutro na PW .... poszukam kontaku z kluczami '

ja używam Proxxona .. taki zestaw na 76 elementów - nasadki od 4 do 34, dwie grzechotki, 2x kardan oi troche imbusów, torxów , przedłużek itp ...... już go nie robią chyba

teraz chce dokupić 2 zestawy oczkowch/płaskich

Proxxon oczko* - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

znalazłem sklep ... jakby coś było to daj znać to zapytam o inną cenę :)

Narzędzia ręczne - sklep narzędziowy z wysyłką gratis od 300 zł

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

i jeszcze sąsiad ma coś w Obornikach .. muszę zapytać o jakiś cennik