Pepin Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Dam sobie radę, tylko chce wiedzieć jak najwiecej przed rozpoczęciem działania też sie za to zabierałem jak pies do jeża ...
benoos Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 siema siema apropo szybki, w 2009r. mi się trafiło w Superbie dostać kamieniem na powrocie z MIVW, pękła w narożniku. Miałem OC+AC w Hestii, przez e-konto zgłosiłem małą szkodę do 5000zł, dostałem info, że mam wymienić i wysłać im fakturę, a oni zwrócą pieniądze. Nikt nawet tego nie oglądał, wysłałem fakturę, zwrócili całość, zniżek nie straciłem Ktoś się orientuje czy nadal tak jest?
miedzikos Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Poradzcie ile można wołać za podłokietnik skórzany[ stan bdb+ ] podświetlany ? kolor platynowy [jasny szary]
Arkadiush Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam wszystkichArek co to znaczy "nacpane" ? ćpiesz w kanale ? To tylko taki podpis ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje......
Pepin Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Poradzcie ile można wołać za podłokietnik skórzany[ stan bdb+ ] podświetlany ? kolor platynowy [jasny szary] szkoda, ze nei czarny , bo miałbym kupca
miedzikos Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 miedzikos masz szampon do odbioru Super, muszę się wybrać Poradzcie ile można wołać za podłokietnik skórzany[ stan bdb+ ] podświetlany ? kolor platynowy [jasny szary] szkoda, ze nei czarny , bo miałbym kupca Mogę przemalować ,a ile można tak +/- dostać za niego ?
slo Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam wszystkichArek co to znaczy "nacpane" ? ćpiesz w kanale ? To tylko taki podpis ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... wiem że podpis :facepalm: ale co on oznacza
Arkadiush Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam wszystkichArek co to znaczy "nacpane" ? ćpiesz w kanale ? To tylko taki podpis ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... wiem że podpis :facepalm: ale co on oznacza przyjedź do mnie do garażu wejdziemy do kanału to zobaczysz
Arkadiush Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 grilla masz w kanale ? da się załatwić
Arkadiush Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 arek kiedy Twój upragniony grill ? Nie pytaj mi się tylko ekipy kiedy spotkamy się...
Arkadiush Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Arek kiedy robimy felgi i zawieche? powoli spokojnie mam czas nie spieszy mi się
Gwerty Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 felgi bys mogl zapodać na ostrów ma nówki heble na tarczach pojedzie:decayed:
variocustoms Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Ta to totalna budżetówka, mogę Ci za***isty BC-Racing załatwić z 36 stopni regulacji twrdości
slo Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 felgi bys mogl zapodać na ostrów ma nówki heble na tarczach pojedzie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi