Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, mam pytanie. Czy po przesiadce z felg 15 calowych na felgi 17 calowe i odwrotnie (na zime) trzeba ustawiać lampy? Na 17 calowych samochód stoi wyżej bo nie mam jeszcze zamontowanych springów -30mm ?

a jak myślisz, skoro zmienia się wysokość?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam wszystkich, mam pytanie. Czy po przesiadce z felg 15 calowych na felgi 17 calowe i odwrotnie (na zime) trzeba ustawiać lampy? Na 17 calowych samochód stoi wyżej bo nie mam jeszcze zamontowanych springów -30mm ?

Myślę że tak, ale wole się upewnić.

Opublikowano
  • Autor
arek co to za 190 się poruszasz? :decayed:

to akurat foto wysłane do mnie a nie jechałem ja :decayed:

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

:hi:

u mnie koło pracy jest inter cars i tam czasami podjeżdża a3 z blachami chyba olsztyńskimi NO IDEA

ps. miedzik nutka z Twojego filmu mi wpadła w ucho i męczę ją cały czas:decayed:

Miedzik to wrzuć tu ciekawe nutki nam skoro ta miażdży :naughty:

Opublikowano

Rosool to jest bbs rs II i nie wychodziło w rs6 :wink: co do koła to z płaskim rotorem jest mega słabo, jak byś znalazł 9&10x18 z wklęsłymi rotorami to będzie miazga :wink: ale to już kwota i szukanie

Opublikowano

Dokładnie :naughty:

Opublikowano

Spoko :decayed: to taki kawałek na czasie :P

Opublikowano

Myślę że tak, ale wole się upewnić.

to dobrze myślisz :decayed:

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

panowie, co sądzicie o "słodowni" albo "czekoladzie"?

w czekoladzie ponoć drogoo... albo coś innego ciekawego najlepiej okolice starego browaru :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Spoko :decayed: to taki kawałek na czasie :P

Miedzik gut :wink: wrzucimy do auta

Opublikowano

miedzik pokaż jak ta fela wygląda jeśli masz jakieś foto

michu93 ja się nie wypowiadam na temat klubów...wyrosłem i mnie to już nie bawi:grin:

Opublikowano
  • Autor

michu93 ja się nie wypowiadam na temat klubów...wyrosłem i mnie to już nie bawi:grin:

Rafciu tylko domówki i parapetówy :guma:

Opublikowano

Ergon 7,5x17,5x112-cult,rh zw,bbs.rm,rs (3624808288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Miedzik po wklepanie bbs rs ii na alledrogo wyskoczył taki oto cymes, zastanawiam mnie jakim "ewenementem" trzeba być żeby to założyć:facepalm:

Opublikowano

ja za klubami też nie jestem, ale reszta chce do klubu no to ja nie będę siedział w hotelu jak pista :grin:

bo ja w ogóle nieśmiały jestem :wstydliwy:

Opublikowano
  • Autor

ja za klubami też nie jestem, ale reszta chce do klubu no to ja nie będę siedział w hotelu jak pista :grin:

bo ja w ogóle nieśmiały jestem :wstydliwy:

widać jak nieśmiały :naughty:

Opublikowano

Rosool felgi BBS RS II 18 BMW E39 M5 M3 E34 E36 E46 RC (3631803024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. efekt będzie jedynie przy wklęsłych rotorach- bez nich koło wygląda słabo :wink: napisz kwotę do której chcesz alu to coś znajdziemy ciekawego :)

ostatnio to męcze i pewnie wykorzystam w jakimś filmiku :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

no nad felami to muszę się zastanowić porządnie...

ja lubię klasykę więc coś ode mnie

Opublikowano

Panowie a od kiedy zmienia się wysokość po przejściu z 15 na 17" jak opona jest dobrana dobrze wg. tabeli zamienników i obwód koła jest zachowany to się żadna wysokość auta nie zmienia, jak ktoś ma w d*pie jaka opona jest i zakłada na 17'' balon to robi się STAR z A4ki

Opublikowano

Siemanko mam pewne pytanie i zależy mi na czasie bo dziś podczas poprawy osłony po silnikiem zauważyłem że pękła mi guma...;-)na przegubie zewnętrznym i jutro w robocie muszę ogarnąć nową póki mi nie strzela przegób. Przy sprawdzaniu ceny w katalogu Inter Cars są dwa rodzaje średnicy 92mm oraz 87. Który dla mojego?? Furmanka to A4 2000 r AJM nie quattro;-)

Opublikowano
Panowie a od kiedy zmienia się wysokość po przejściu z 15 na 17" jak opona jest dobrana dobrze wg. tabeli zamienników i obwód koła jest zachowany to się żadna wysokość auta nie zmienia, jak ktoś ma w d*pie jaka opona jest i zakłada na 17'' balon to robi się STAR z A4ki

to nic się nie zmienia?

Opublikowano

jaką masz oponę na 15 i 17" to sprawdzimy czy jest Ok