Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wazzup! to jak z tym weekendem :grin: jakaś lista coś ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chcialem myc auto, zaczelo padac a miala byc niby sesyka :)

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

jagus zderzak pomalowany? doszla mi s-line lotka na klape trza malowac :)

Opublikowano

Jaguś lotkę też zmieniasz? przecież dobrze wygląda, chyba, że idziesz całkiem w fabrykę:decayed:

Marcina a Ty masz dostęp do klamotów po niższych kosztach?

Opublikowano
Witam wszystkich, mam pytanie. Czy po przesiadce z felg 15 calowych na felgi 17 calowe i odwrotnie (na zime) trzeba ustawiać lampy? Na 17 calowych samochód stoi wyżej bo nie mam jeszcze zamontowanych springów -30mm ?

a jak myślisz, skoro zmienia się wysokość?

Myślę że tak, ale wole się upewnić.

to dobrze myślisz :decayed:

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

panowie, co sądzicie o "słodowni" albo "czekoladzie"?

w czekoladzie ponoć drogoo... albo coś innego ciekawego najlepiej okolice starego browaru :decayed:

zależy co chcesz osiągnąć .. w Czekoladzie nie byłem, a Słodowni nie lubię ... dla mnie trochę snobizmem jakimś zalatuje

hałas, łomot w głośnikach ... dobrze że teraz to nie można palić

np w czwartek byłem na Garnarach w Oberży pod Dzwonkiem ... prawie cały lokal dla nas, spokojna muzyka

nie trzeba się drzeć .. jak np w Słodowni :) .. do tego można napić się domowej nalewki wiśniowej lub orzechowej

wiec pytając o knajpę moim zdaniem trzeba określić czego oczekujesz ...

IMO ciekawszym lokalem niż Słodownia będzie SPOT .. na uboczu .. ale nie wiem jak to wygląda w normalny dzień - bo byłem raz na zamkniętej imprezie

i chyba nie jest tam najtaniej ....

Ja nie lubię też BROVARII, no ewentualnie w piwnicy można posiedzieć

Opublikowano

Siemano Panowie, słuchajcie mam pytanko. Wczoraj wymieniałem osłonę przegubu i przy okazji przeczyściłem benzynką ekstrakcyjną czujnik ABS oraz pierścień bo powyżej 140 km/h robiła mi się choinka na zegarach przez ABS/ASR i wyczytałem błąd PP czujnika ABS. Po złożeniu wszystkiego kiedy wracałem do chaty podczas dohamowywania z niskich prędkości załączał mi się bez sensownie ABS (dziś to samo). O co kaman?? Kiedyś w Astrze tak mi się działo przez pęknięty pierścień ale tu nie był uszkodzony;-/ Miał ktoś takie objawy??

---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

Jaguś lotkę też zmieniasz? przecież dobrze wygląda, chyba, że idziesz całkiem w fabrykę:decayed:

Marcina a Ty masz dostęp do klamotów po niższych kosztach?

Jak by ktokolwiek potrzebował jakieś klamoty z hurtowni moto to mogę załatwić po zniżkach. Aktualnie tylko z Inter Cars

Opublikowano

Marcin dzwonilem do niego w poniedzialek gora na wtorek mam do odbioru wiec pogadam z nim odnosnie tego grilla itp

Rafał nie dałem do lakieru te progi pod kolor i wymieniam ten tylni zderzak na s-line nic wiecej zewnętrznie nie robie ewentualnie na przod dokładka pod zderzak cupry r iwkońcu sesja na forum

Opublikowano

co do knajpek, restauracji, pubów, kawiarni .. to właśnie wróciłem z przypadkowego wernisażu u znajomej w galerii

ulica Żydowska ma sporo takich miejsc ... jest też Szewska obok Dominikańska .... sporo tam jest miejsc od pizerri, schaboweego do sushi ;)

a przy okazji ... nieduża galeria w Poznaniu

Polscy artyści z Biennale w Wenecji | NaTemat.pl

Opublikowano

witam z wieczora

---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ----------

Co do spotkania - może na spokojnie . . coś w stylu pubu a nie imprezy..

Może osemka w zakręconej bili lub Jamesonie ?

Opublikowano

Witam :wink:

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano
  • Autor

Powitać Panowie :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Miedzik takie mi wpadły w oko ale wolałbym 18"

BBS dare lm 19 komplet 5x112 audi mercedes amg rs (3636938470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

te też robią robotę ale niestety trochę nadgryzione:thumbdown: i nadal nie są to 18"

5x112 19 CARBON AUDI VW PASSAT SEAT RS (RH BBS) (3637146940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
  • Autor
Miedzik takie mi wpadły w oko ale wolałbym 18"

BBS dare lm 19 komplet 5x112 audi mercedes amg rs (3636938470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

te też robią robotę ale niestety trochę nadgryzione:thumbdown: i nadal nie są to 18"

5x112 19 CARBON AUDI VW PASSAT SEAT RS (RH BBS) (3637146940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mi się podobają :wink:

Opublikowano

Odpuść sobie dare i inne chinole :wink: szukasz do 2k ?

---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

Takie tam na szybko :)ACT 18'' 8,5j skrecane 3tlg 5x112 (nie bbs rh oz (3637038800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ja bym brał za taka kase FELGI 18' LORINSER LM2 AMG 5x112 MERCEDES VW AUDI (3625386733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

fajnie by było gdyby z oponami już w takich pieniądzach znaleźć, wiesz wypośrodkowane nie płacić fortuny ale żeby też ładnie wyglądało:wink:

Opublikowano

I spota nie ma? na 19 jeszcze zdazymy :)

Opublikowano