nike21 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 się nabijają .... moderatore taki kumpel jesteś .... ooo kolegow szukasz?? kota se kup miłem psa kiedyś roki go nazwałem ale mama kazała oddać mam nadzieje ze nie odbilo sie to na Twojej psychice??
fantastic Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ale wiecie jaki ten kot kozak? pierwszy którego znam co aportuje :polew: :polew: wypasiony - mozna by go nauczyc zeby piwo z lodowki przynosil i pilota do tv !
Młodzik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ale wiecie jaki ten kot kozak? pierwszy którego znam co aportuje :polew: :polew: wypasiony - mozna by go nauczyc zeby piwo z lodowki przynosil i pilota do tv ! normalnie rzucasz mu piłke a on Ci przynosi i tak na okrągło, może dlatego że sie z psem wychowuje
nike21 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ale wiecie jaki ten kot kozak? pierwszy którego znam co aportuje :polew: :polew: wypasiony - mozna by go nauczyc zeby piwo z lodowki przynosil i pilota do tv ! normalnie rzucasz mu piłke a on Ci przynosi i tak na okrągło, może dlatego że sie z psem wychowuje no prosze... baby tak nie wychowasz jak kota :polew:
Młodzik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ale wiecie jaki ten kot kozak? pierwszy którego znam co aportuje :polew: :polew: wypasiony - mozna by go nauczyc zeby piwo z lodowki przynosil i pilota do tv ! normalnie rzucasz mu piłke a on Ci przynosi i tak na okrągło, może dlatego że sie z psem wychowuje no prosze... baby tak nie wychowasz jak kota :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 poczytalem troche forum posmialem sie i juz mi przeziebienie przechodzi... :>
nike21 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 moze... w koncu grzance maja wlasciwosci lecznicze :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 poczytalem troche forum posmialem sie i juz mi przeziebienie przechodzi... :> forum leczy !!!!!
Młodzik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 dziś padły sformułowania: forum uzależnia, forum leczy, i w które teraz wierzyć
nike21 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 w to i to a Ty gdzie byles? frytki smazyles??
Młodzik Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 jak narkotyk, uzależnia ale pomaga takie forumowe ziołolecznictwo :kox:
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 w to i to a Ty gdzie byles? frytki smazyles?? nie...snickersa jadłem i popijałem fante, frytki może potem
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ale piwko to byś pewnie wypił :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 tez nie... jakos nie mam na nic ochoty... leb mnie napier*** i mam katar...
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 tez nie... jakos nie mam na nic ochoty... leb mnie napier*** i mam katar... weź sobie fervex i wypij gorącą herbatę
Rekomendowane odpowiedzi