Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to ogarniemy coś w czwartek ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry

pany jak na tym nowym silniku wysłać do kogoś mejla, pw, coś co trafi na skrzynke a nie na czat

a tak w ogóle to co tam słychać u was ??

dawno mnie tu nie było

jakieś newsy ??

Opublikowano
  • Autor

dobry

pany jak na tym nowym silniku wysłać do kogoś mejla, pw, coś co trafi na skrzynke a nie na czat

dawno mnie tu nie było

jakieś newsy ??

teraz jest czat :D

Opublikowano

dobry

dawno mnie tu nie było

jakieś newsy ??

już mi to zalatuje dziadostwem :decayed:

no nic poczekamy zobaczymy.

a widze Arek że fele zmieniłeś- jakieś 2-3 miechy temu przez słupce przejeżdzałem to jeszcze na tych różowych stała

Opublikowano
  • Autor

dobry

dawno mnie tu nie było

jakieś newsy ??

a widze Arek że fele zmieniłeś- jakieś 2-3 miechy temu przez słupce przejeżdzałem to jeszcze na tych różowych stała

oj Panie stare info masz ;P felgi zostały te same tylko ori srebro pomalowane ;) do zobaczenia w Poznaniu oczywiście :P w lutym chyba odbierałem od malownia :wink:

Opublikowano

dobry

dawno mnie tu nie było

jakieś newsy ??

dobry

dawno mnie tu nie było

jakieś newsy ??

oj Panie stare info masz ;P felgi zostały te same tylko ori srebro pomalowane ;) do zobaczenia w Poznaniu oczywiście :P w lutym chyba odbierałem od malownia :wink:

a wiesz mi czas leci 2 razy szybciej niż wam.

w poznaniu to nie wiem kiedy będe - może na jakiś spot bożonarodzeniowy dopiero albo przedświąteczno - sylwestrowo-noworoczny

Opublikowano
  • Autor

jak zawsze zapraszamy :D mogłeś wjechać

Edytowane przez Arkadiush

Opublikowano

a gdzie teraz jest info o sptach ?

kiedyś był podwieszony na każdej stronie a teraz ?

Opublikowano

doberek z rana :hi:

Opublikowano

Cześć Pany ależ ten czas leciiiiiiiiiiiiiii... już dawno nie zawitałem na forum ale postaram się to zmienić ;) Pozdrowienia z Legionowa

Opublikowano

Dzień do :bry:

Opublikowano

Hej Panowie.

Kuba... mamy nadzieje ;)

A ja dzisiaj w koncu doszedlem do ladu po miesiacu walki z moimi hamulcami :) :) :)

Juz same nie hamuja :)

Opublikowano

I co było?

A rozrząd i pogłębienie imbusa robiłeś w Suchym Lesie?

Opublikowano

Hej Panowie.

Kuba... mamy nadzieje ;)

A ja dzisiaj w koncu doszedlem do ladu po miesiacu walki z moimi hamulcami :) :) :)

Juz same nie hamuja :)

pewnie pierdoła i nie przyzna się :P

Opublikowano

Imbusa robilem sam, gnazdo bralem przerobione z.... nie pamietam. Musial bym zerknac w moje papiery.

A hamulce? Nowe zestawy naprawcze do tloczkow, przewody elastyczne, smary ATE i smiga jak milo :) w sumie mozna powiedziec e mam teraz niwe zaciski :)

Imbus - wm serwis czy jakos tak. Okolice czarnkowa ...

Opublikowano

:bry: dzień

Wysłane z mojego LG-P710

Opublikowano

Imbusa robilem sam, gnazdo bralem przerobione z.... nie pamietam. Musial bym zerknac w moje papiery.

A hamulce? Nowe zestawy naprawcze do tloczkow, przewody elastyczne, smary ATE i smiga jak milo :) w sumie mozna powiedziec e mam teraz niwe zaciski :)

co zawiera zestaw naprawczy ?

Opublikowano
  • Autor

:bry: dzień

Wysłane z mojego LG-P710

Dzięki za pomoc ;)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Oring na tloczek i oslone gumowa tloczka zacisku. Dodatkowo w IC kupilem nowe gumy z prowadnicami do zacisku ( imbus 7 )

Trzeba teraz walczyc z grzanymi siedzeniami :)

Sprawa wyglada tak ze moje stolki sa z A6. Niby p&p a nie dzialaja podgrzewania. Wali bledem zwarcia do masy. Instalke do grzanych siedzen robilismy u Bartka.

Karol, pozyczysz jeden fotel na sprawdzenie grzanych dupek ? Trzeba by przelozyc na chwile jeden fotel i zobaczycz czy instalacja dobra...

Stawiam piwo ;)

Opublikowano

Oring na tloczek i oslone gumowa tloczka zacisku. Dodatkowo w IC kupilem nowe gumy z prowadnicami do zacisku ( imbus 7 )

Trzeba teraz walczyc z grzanymi siedzeniami :)

Sprawa wyglada tak ze moje stolki sa z A6. Niby p&p a nie dzialaja podgrzewania. Wali bledem zwarcia do masy. Instalke do grzanych siedzen robilismy u Bartka.

Karol, pozyczysz jeden fotel na sprawdzenie grzanych dupek ? Trzeba by przelozyc na chwile jeden fotel i zobaczycz czy instalacja dobra...

Stawiam piwo ;)

z przyjemności .. kierowcy .. bo ten trzeba naprawić .. bo działają tylko plecy :)

i zima idzie ... poprzednia jakoś przeżyłem