Paszczak Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Witam, musze wymienic pasek od alternatora , czy musze sciagac caly przod czy jest jakies inne wyjscie bo miejsca malo ?? pozdrawiam,.
hidden22 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Witam mam tez AWX-a. ostatnio wymieniałem rozrząd no i oczywiście mechanik nie miał paska. Wiec złożyli wszystko do kupy i zamówił pasek po 2h przywieliśmy, wjechałem na kanał i bez problemu wymienił pasek od alternatora. wiec nie będzie problemu pozdrawiam
Paszczak Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Hej, dzieki za odpowiedz. czyli nie musial nic demontowac bo miejsca malo pomiedzy paskiem a chlodnicą ;/ pozdrawiam
Musashi Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 przodu nie trzeba ruszac. musisz zdemontowac pasek kompresora klimatyzacji, i dopiero wtedy zdemontujesz pasek alternatora. dlatego trzeba sie dostac od spodu.ogolnie 20 min pracy. bardzo wazne zeby odpowiednio napiac pozniej pasek klimatyzacji.
Rekomendowane odpowiedzi