Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] FMIC w moim AVF-ie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zeszly weekend skonczylismy rezac cooler w moim aucie a ze jestem bardzo zadowolony z wykonanej roboty chcialem pochwalic kolege Pawla ktory mi go spawal,chlopak przylozyl sie do roboty i wzial uczciwe pieniadze,a takie sa efekty;

mg7711.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mg7713.jpg

mg7709.jpg

img6093o.jpg

img6096z.jpg

cooler byl Nissens-a (praktycznie zadnych przerobek w aucie zeby go zmiescic-tak chcialem), cale orurowanie, uchwyt do oslony silnika mocowanie map sensora i inne pierdoly to robota Pawla zreszta nie pierwsza na tym forum-cooler i wydech Cantony to tez jego robota,tak samo jak koncówki wydechów Boberka,jeszcze jeden kolego czeka w kolejce na taka sama robote jak u mnie,przy okazji wrzucilismy tez suszarke z BRD w ktorej wymianie pomagal mi Cantona i nasz kolega Przemek :wink4: za co bardzo chcialem im bardzo podziekowac,jakby ktos chcial robic podobne modyfikacje u siebie to namiar podam na PW

a i podziekowania dla Rafała ktory asystowal Pawłowi

Opublikowano

Kto to spawal ?

Opublikowano
  • Autor

dopisalem pare słów

Opublikowano

Dlaczego ten IC jest tak wysoko?? Lepiej jak by był zamontowany troszke niżej, bo tak to połowe jego powierzchni zasłoni belka i tablica rejestracyjna.

Opublikowano
  • Autor

Dlaczego ten IC jest tak wysoko?? Lepiej jak by był zamontowany troszke niżej, bo tak to połowe jego powierzchni zasłoni belka i tablica rejestracyjna.

dół jest we wlotach zderzaka pod kratka a ok 1,5 cm gore zaslania zderzak

Opublikowano

jaki koszt ? cooler i spawawanie ...

Opublikowano
  • Autor

wszystko mnie wyszlo od turbiny do kolektora 1650pln

Opublikowano

wszystko mnie wyszlo od turbiny do kolektora 1650pln

Prawde mowiac - drogo. Mozna duuuzo taniej to zrobic :)

Opublikowano

ladnie, naprawde fajnie...

Opublikowano

Robota profeska, tyle że dosć droga mozna to taniej o wiele :wink4:

pokaż fotke ze zderzakiem już :good:

Opublikowano
  • Autor

Robota profeska, tyle że dosć droga mozna to taniej o wiele :wink4:

pokaż fotke ze zderzakiem już :good:

jak zrobie to wrzuce

Opublikowano

dajcie namiary gdzie taniej to będzie info dla następnych. mi się wydaje że jak duuużo taniej to już obetrzemy się o karitas :polew:, tak czy tak dajcie znać bo jestem ciekaw ??? ciekaw też jestem jak z jakością tego dużo taniej.

Opublikowano

dajcie namiary gdzie taniej to będzie info dla następnych. mi się wydaje że jak duuużo taniej to już obetrzemy się o karitas :polew:, tak czy tak dajcie znać bo jestem ciekaw ??? ciekaw też jestem jak z jakością tego dużo taniej.

widzę, że pełna profeska :good: i ładne spawy :naughty:

u mnie wyszło tak (jest na sprzedaz :confused4:)

sam IC u mnie 550zł nie żaden chinol :no:

orurowanie 850zł pod kolektor fi 50 1,5mm przeszlifowane spawy,wypiaskowane, główna rura jest wypolerowana

silikony 200zł

u mnie poszło 8 kolanek

Opublikowano
  • Autor

widzę, że pełna profeska :good: i ładne spawy :naughty:

u mnie wyszło tak (jest na sprzedaz :confused4:)

sam IC u mnie 550zł nie żaden chinol :no:

orurowanie 850zł pod kolektor fi 50 1,5mm przeszlifowane spawy,wypiaskowane, główna rura jest wypolerowana

silikony 200zł

u mnie poszło 8 kolanek

dzieki,to cena porownywalna,rozumiem ze to jest cena za caloksztalt,czyli wjezdzasz do warsztatu i wyjezdzasz zrobionym i nic cie nie interesuje?bo zdaje sobie sprawe ze gdybym sam jezdzil za wszystkimi gratami to pewnie jeszcze bym cos urwal,tylko ze ja jestem wygodny :wink4:,zreszta chodzi to o sama robote spawacza wspolpraca z tym czlowiekiem to czysta przyjemnosc a nie uzeranie sie o kazda pier**le,chlopak dopasowal mi sie z czasem (robil w weekendy,bo ja w tygodniu musze miec auto) i przyjechal mi prawie pod dom z calym sprzetem(bo byla taka mozliwosc) zebym nie musial dymac przez cala warszawe do niego a cena to rzecz wzgledna, mi pasowala i nie musialem sobie szklem d*py ucierac.zreszta co tu oszczedzac pare zlotych za porzadna robote jak jezdze klekotem :wink4:

Opublikowano

u mnie tak nie było ja pomagałem tez przy tej robocie :confused4:

więc Ty masz lepsza cene

Opublikowano

moim zdaniem najważniejsze są chęci zrobienia czegokolwiek. gratulacje.

Opublikowano

jak na warszawe to cena dobra, jaka cena collera bo chyba on najdrozszy z calej imprezy

Opublikowano

Dobra robota i dobra cena. Paweł ma pojęcie o robocie i widać, że się stara.

Będziesz decydował się na wstawienie jeszcze jednego łącznika absorbującego drgania z kolektora, czy sobie odpuszczasz?

Opublikowano
  • Autor

juz wstawione od weekendu w miejsce egr tylko nie zrobilem fotek :naughty:

Opublikowano

juz wstawione od weekendu w miejsce egr tylko nie zrobilem fotek :naughty:

:good: