cocoo24 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 interesuje mnie przekładka z ośki na quattro. Mam całe jeżdzące a4 (sedan 110 TDi angol) i chciałbym przełożyć napęd quattro do mojego avanta 110 TDI, czy ktoś to próbował robić? czy gra jest warta świeczki
greg2505 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 w b5 jest chyba inna podłoga w ośce a inna w quattro,poszukaj na forum już było o tym ,wiem że w b6 nie ma problemu z przekładką
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ja bym się nie bawił w takie rzeczy ze "słabym" klekotem.wiem że ktoś tam zrezał tylni napęd ale o Q nie slyszałem.nie trudno się domyślać że roboty sporo jeśli już jest taka opcja
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Odpusc sobie temat przekałdki Q, rózni sie dosć znacznie podłogą, lepiej by było jak byś juz tego angola przerobił na europejczyka na bazie swoich części :gwizdanie: no chyba ze niechcesz jeżdzić sedanem Pozatym Q w 110km to mół bagienny, zeby tym w miare przyjemnie jeżdzic trzeba silnik zmodzić
cocoo24 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 no racja nie pomyślałem że inna podłoga może być, angole nie chce przekładać, sedanem też nie chce śmigać, temat odpada, najwyżej nastepne bedzie Q
kazikboy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a no jak Q to afn po modach tylko niestety a FWD tylko mody mozna.
Kierownik Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Gra kompletnie nie warta świeczki ... Trzeba spawać podłogę , i roboty jest bardzo duzo .... w b6 to juz jest bajunia
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a no jak Q to afn po modach tylko niestety a FWD tylko mody mozna. czytam 3 raz i ni huhu nie moge zrozumieć co chciałeś napisać :polew:
Rekomendowane odpowiedzi