lomaz1 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 prawie jak mój (bliźniak) ---fany pozdrawiam (gleba gleba) http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_a4_19_tdi_131hp18_rs6et30et20-t132412.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darasajjj Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dobra fruzia, prawie jak moja Zazdroszczę tempomatu i grzania d*py na przednich fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomaz1 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 heheheh kolor na plus brudu nie widac , kazdy kto ma ten kolor wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bo chce do siebie kupic 18 ale boje sie ze bez gleby bedzie tragicznie wygladac no no to masz racje Furka kozak... na starcie juz jest ladnie.. pakuj xenon, soft i bedzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 hamulce przod zmien, mam cos odpowiedniego do "oddania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 spokojnie spokojnie koledzy na mody przyjdzie czas... mam kilka fajnych pomysłów, czekam tylko na zastrzyk gotóweczki i będziemy się bawić _________________________________________________ Ostatnio szukałem inspiracji po różnych stronach i natrafiłem na takie cudo (nawet w moim kolorze ): Czy ktoś dysponuje wiedzą, jak zrobić/ uzyskać taki efekt tylnych lamp? Z różnych postów kolegów z forum wyczytałem, że można klosz malować farbą jak zrobił to kolega mlody_drog, lecz tak jak on sam napisał: "tylko trochę kierunki słabo widać" Jakieś pomysły, żeby było dobrze? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 09:45[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 08:48_________________________________________________Nowe foty str1 + update opisu Dalej proszę o pomoc w sprawie lamp tylnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 folia Lamin-X :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 folia Lamin-X :gwizdanie: I rozklejanie lampy mnie czeka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 nie zobacz na moj profil - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.45 inspiracja dobra bo jak na razie "Szatana" nie przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Powoli powoli to i szatan będzie wazne ze jest dobra podstawa do modów teraz tylko trzeba dążyć do celu a furki tylko pozazdrościć , ja własnie takowej będe poszukiwal na początku roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja właśnie badam temat założenia quattro zamiast ośki [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 15:59_________________________________________________a tak całkiem przy okazji. Jakie koledzy polecacie klocki i tarcze do B6? z czasem planuję robić mody w kierunku zwiększenia mocy, ale że w najbliższym czasie muszę układ hamulcowy wymienić, dlatego poszukuje wiedzy u mędrców z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29591.0 w dziale sprzedam znajdziesz zestaw na przód 320mm i na tył 288mm ale sie pospiesz bo zaraz tego nie bedzie jeden zestaw jest u mnie a jeden u Siemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wszystko fajnie wszystko spoko, tylko przy 320mm nie zmieszczą mi się nowo kupione felgi na zime 16" ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a jakie masz felgi, alu ??? wrzuc foto, bo są takie które wchodza na zacisk 320mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 foto alu na 1-wszej stronie. to te w kartonie są 16-calowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 trzeba przymierzyc, innej drogi nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi