Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ciekawa ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszyscy ci co piszą, że A4 jest wieśniackie (a tym bardziej te z diodami jak ktoś określił) piszą tak bo moim zdaniem ich na nie nie stać...

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie, ja miałem kiedyś calibrę 100% ori bez żadnych laminatów i była :good: a nawet najfajniejsze autko można spaprać badziewnymi dodatkami. To nie auta są wieśniackie tylko ich właściciele :decayed:

Opublikowano

Audi wieśniackie ? Jak śmiesz coś takiego tu w ogóle pokazywać, ankieta jakiś patałachów. Jak to czytałem to tak samo jak na youtubie różne komentarze pod filmem, nic tylko kłótnia dzieci, które nigdy nie miały z niczym styczności a lubią dogryść tzw. dzieci neo. Tak samo e36 ? samochód nie jest wieśniacki, tylko jeżdżą nim wieśniaki, opinia robi robote tego samochodu, kiedy widzimy e36 na drodze to w 99% jesteśmy pewni kto w środku siedzi, lecz jeżeli chodzi o sam samochód to nie wydaje mi się że to tzw. " WIEŚ " nie obrażając ludzi mieszkających na wsi.

Z miłą chęcią bym przygarnął takie bmw - http://moto.allegro.pl/bmw-e36-m3-z-motorem-od-m5-e39-400ps-po-renowacji-i1239378278.html na "niedziele" :cool1:

Żaden samochód nie jest wiejski dopóki WIEŚNIAK się do niego nie zacznie dotykać i go modzić na wiejski respekt styl czyli wiadomo. [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:32_________________________________________________

| LINK » | CYTUJ » | ZGŁOŚ »

lol

Wieśniackie są kombiaki, szczególnie VW

... :wallbash: [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:42_________________________________________________

Gość

jak wy to mówicie? wieśniaki? otóż ci wieśniacy nie patrzą się z reguły na to czy auto jest wypasione jak to robią palanty z blokowisk tylko na to żeby auto było oszczędne i żywotne a starsze modele VW AUDI BMW bija pod tym względem wszystkie inne auta na ryj. a jezeli chodzi o wiejskie tuningi to poprostu zazdrościcie tym wiesniakom ze mają chęć coś robić ze maja jakiś garaż albo stodołę i moga sobie tam grzebać i nie zapominajcie o tym ze naj leprze tuningi pochodza w dużej mierze ze stodoły na wsi.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wiecie jak zrobić sałatkę z buraków? :) ... dalej było coś o granacie wrzuconym do BMW...
Opublikowano

Każdy samochód ma coś w sobie, wygląd samochodu świadczy o właścicielu... a to, że BMW ma taką opinie w Polsce, a nie inną to nie wina BMW tylko właścicieli, którzy kupują E36 z początku produkcji, kupują jakieś spoilery z laminatu i później myślą, że mają sportowy wóz :polew: :polew: :polew:. W ostateczności efekt jest inny od zamierzonego i tak powstaje "agro tuning". Moim poprzednim samochodem robiłem ich jak chciałem, zresztą Audi jest tak samo :hi:, ale zauważyłem, że teraz coraz więcej wieśniaków przesiada się na Audi A4 B5 z początku produkcji... :( ;( :wallbash::kwasny::disgust:.

zv3S_g5JW9Q

Opublikowano

Poszła opona w h.. Szybcy i wściekli. Krzychu kadetem tera :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

o j**ane... co filmik skyliner ! :D o m g. to się "i nowoczesny napęd na jedno koło :polew:"

Opublikowano

o j**ane... co filmik skyliner ! :D o m g. to się "i nowoczesny napęd na jedno koło :polew:"

a umiesz to napisac po Polsku :mysli:

sorki za OT ale próbuję wymyślić o co dokładnie chodziło autorowi wypowiedzi

Opublikowano

Nie nie umiem jaśniej napisać, znajdź tłumacza.[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 15:29_________________________________________________jeśli chciałeś tu błysnąć, to Ci się jednak nie udało :gwizdanie: .

Wracając do tematu dzisiaj jadąc z kościoła jechała przedemną A4eczka ... aż mnie serce zabolało. Ktoś próbował być bardzo stylowy i oryginalny malując samochód na 4 kolory (?) + standard wypas spoiler na jakieś 40cm od tylnej klapy :polew:, a seria całkiem zadbana.

Nie kumam gdzie ludzie mają oczy (?)

Opublikowano

Nie nie umiem jaśniej napisać, znajdź tłumacza.[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 15:29_________________________________________________jeśli chciałeś tu błysnąć, to Ci się jednak nie udało :gwizdanie: .

Nie chciałem nigdzie błyskać, po prostu nie potrafisz pisać poprawnie po polsku i tyle :wink4: Twoja wypowiedź nie ma sensu, ot co.

EOT

Opublikowano

to cie pozdrawiam i szerokości Ci życze :cool1: panie polonisto jak byś nie zauważył jest to ironia odwzorowana na typie wieśniaków i napędu na jedno koło. Może nadal nie do końca kumasz? Jakaś literóweczka panie polonisto ? Czy może udzielisz mi korepetycji z poprawnego pisania po polsku ? :polew: bo nie wiem, wchodzisz tu robisz zamęt skoro nie rozumiesz, to po kiego się wypowiadasz :> ?? Idź na nauczyciela J. Polskiego, zacznij uczyć w szkole i tam sobię zwracaj uwagę. Respect + 50 dla ciebie u chłopaków na forum :kox:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 15:52_________________________________________________tak w sumie patrze to i może ty byś się nadał do tego czerwonego bmw z filmu :gwizdanie: